Viganò érsek: A COVID-járvány bohózata, mint az Új Világrend tesztje

"Nem létezhet semlegesség, mert amikor összecsap két sereg, akkor azok, akik úgy döntenek, hogy nem harcolnak, szintén olyan döntést hoznak, amely …
Kereszt Szent
Hálás köszönet ezért a bejegyzésért. Isten áldja meg Exc. Viganò érsek atyát ezerszer is.
Bazsó-Dombi Attila
@I. László
Abban amit ma a többség "természettudomány" megnevezéssel illet már régesrégen csak ideológia van! Viganò Érsek úrnak pedig hagyjon békét, ne szemetelje össze a bejegyzést az agyament De Mattei professzor kényszerképzeteivel!
Ha gondolja nyisson külön bejegyzést pl. ezzel a címmel: "Létezik-e objektív valóság a természettudományban". Alig várom, hogy cáfolhassam az objektivitását! …More
@I. László
Abban amit ma a többség "természettudomány" megnevezéssel illet már régesrégen csak ideológia van! Viganò Érsek úrnak pedig hagyjon békét, ne szemetelje össze a bejegyzést az agyament De Mattei professzor kényszerképzeteivel!
Ha gondolja nyisson külön bejegyzést pl. ezzel a címmel: "Létezik-e objektív valóság a természettudományban". Alig várom, hogy cáfolhassam az objektivitását!
Sajnos Karikóval egyik legsúlyosabb emberiség ellenes bűntényhez adtak "magyar" közreműködést, amely egyének és közösségek élete elleni közvetlen támadásként talán súlyosabb még a "magyar" származásúnak reklámozott sorosgyuribáklán fél évszázados bűneinél is!
I. László
A természet meglehetősen hűségesen követi Teremtőjének törvényeit...
Amit mondtam abban semmi jelentősége nem volt Karikónak.
Sokkal inkább a forrás kritikának. Engedtessék meg hogy, az ítélet végrehajtása előtt meghallgassam a vádlottat.More
A természet meglehetősen hűségesen követi Teremtőjének törvényeit...

Amit mondtam abban semmi jelentősége nem volt Karikónak.
Sokkal inkább a forrás kritikának. Engedtessék meg hogy, az ítélet végrehajtása előtt meghallgassam a vádlottat.
Bazsó-Dombi Attila
"Minden újszülöttnek minden vicc új." Karikót akárhányszor hallgatnánk mindahányszor lelkiismeret nélkül a kitartói érdekét fújná.
Ja, ugyan biza mely forrás kritikájára gondolt? A fordításéra vagy az eredeti angoléra? Amúgy a csupasz "kritika" ideológia marad ha tényekkel nincs alátámasztva!
I. László
Most tényleg arról vitatkozunk, hogy létezik-e objektív valóság a természettudományban? Ha nincs akkor igazuk van az LMBT aktivistáknak, de dobjuk el a logikát is ahogy van.
Nálam még egyszer sem tudott beleavatkozni Soros Gyuri bá semmilyen természeti törvényszerűségbe.
I. László
Az a baj, hogy bárkik veszik körül Virganot rossz tanácsadók, mert időnként objektíve olyan tévedéseket mond, hogy hitelteleníti a maradék mondanivalót. Azért mondom mivel végzettségem szerint a kémiai részét elég jól el tudom helyezni.
Nem használ senkinek, ha csak bekötött szemmel lövöldöz.
Kapisztrán
Nincs értelme a dolgokat ide-oda csűrni-csavarni! Egyértelműen érdemes nyilatkozni, az emberiség elérkezett történelmének utolsó szakaszához, amikor a két tábor megvívja utolsó, döntő csatáját! Lucifer és "ivadékai" ideje kiteljesedik az Antikrisztus világszintű pár éves uralmában, amely számunkra végső próbatétel Isten mellett! Ők, nemsokára a Pokolban végzik, egyelőre ezer évig …More
Nincs értelme a dolgokat ide-oda csűrni-csavarni! Egyértelműen érdemes nyilatkozni, az emberiség elérkezett történelmének utolsó szakaszához, amikor a két tábor megvívja utolsó, döntő csatáját! Lucifer és "ivadékai" ideje kiteljesedik az Antikrisztus világszintű pár éves uralmában, amely számunkra végső próbatétel Isten mellett! Ők, nemsokára a Pokolban végzik, egyelőre ezer évig bezárva! Mi, ha mindvégig kitartunk hűségben, az Új Ég és Új Föld örököseivé válunk! Mindenki saját személyes választása, döntése következményeit viseli ÖRÖKRE!
I. László
Van igaza néha Virganonak, de
ha valakinek van némi természettudományos képzettsége (és angol nyelv tudása) az hallgassa meg Karikó Katalin rövid ~40 perc előadását a Debreceni Egyetemről.
Kitüntették Karikó Katalint a DE-n (kb a 14. perctől kezdi.) Egyébként meg hallgasson Sirák fiára és inkább ne szóljon.
Kereszt Szent
Isten a tudomány felett áll. Karikó Katalin tudományos munkássága vajon kinek a céljait szolgálja? A géntechnikán alapuló oltást milyen anyagokból készítik vagyis mi az alapja? Ez az oltás milyen gyümölcsöt termett? Ezek azok a kérdések, melyeket a hívő katolikus embereknek fel kell(ett volna) tenniük, hogy megítélhessék a történéseket.