39:41
lowoa
73
Egy csónakban evezünk Milyen veszély ülteti egy asztal mellé a New-York-i liberális drámaíró esszéistát és a vidéki konzervatív pénzügyi gurut, az idősebbik Bush kormányának távozásra …More
Egy csónakban evezünk

Milyen veszély ülteti egy asztal mellé a New-York-i liberális drámaíró esszéistát és a vidéki konzervatív pénzügyi gurut, az idősebbik Bush kormányának távozásra kényszerült tagját, hogy aztán mélyen egyet is értsenek? Egy holland halászhajón beszélgetve kezdik el a körülöttünk zajló világszintű - a totális elnyomás irányába mutató - folyamatokat közösen értelmezni.
E négyrészesnek ígért beszélgető film első részében, melyet bő egy éve, 2021 augusztusában rögzítettek, C.J. Hopkins és Catherine Austin Fitts nem csupán látszatdemokráciánkat és e kereteken belül létező szabadságunkat fenyegető veszélyek természetét próbálják meghatározni személyes történeteik, saját megtapasztalásaik alapján, de a fennálló, végzetesen pusztító gazdasági renddel szemben egy győztes-győztes, valóban virágzásra képes emberi világ alapképletét is felcsillantják.
Kijózanító, és egyben reményt adó igazi csemege ez a szűk negyven perc.
Forrás: WE NEED TO TALK ABOUT MR GLOBAL – PART ONE