FONTOS, HOGY Búcsúzzon az Interfax-tól - A tudósok kísérletileg bebizonyították a kereszt és az ima jelének csodálatos tulajdonságait.

Photo Red-INRORECT Szín Zöld O’KY

„Megállapítottuk, hogy az a régi szokás, hogy az étkezés előtti evés és ivás keresztjének jele mély misztikus jelentőséggel bír. Gyakorlati alkalmazás van mögötte: az ételeket szó szerint egy pillanat alatt megtisztítják. Ez egy nagy csoda, amely szó szerint minden nap megtörténik "- mondta Angelina Malakhovskaya fizikus, akit a Zhizn újság idézett pénteken.

Malakhovszkaja csaknem tíz éve tanulmányozta a kereszt jelének ezt az erejét az egyház áldásával együtt. Számos kísérletet végzett, amelyeket többször ellenőriztek, mielőtt eredményeiket nyilvánosságra hozták.

Különösen az imával és a kereszt jelével megáldott víz egyedülálló baktériumölő tulajdonságait fedezte fel. Az újság szerint a tanulmány Isten Igéjének egy új, korábban ismeretlen tulajdonságát is feltárta, átalakítva a víz szerkezetét, jelentősen növelve annak optikai sűrűségét az ultraibolya spektrum rövid tartományában.

A tudósok igazolták az Úr imájának és a kereszt jelének a kórokozó baktériumokra gyakorolt hatását. Vízmintákat vettünk a vizsgálatokhoz különböző tározókból - kutakból, folyókból, tavakból. Valamennyi minta arany taphylococcust, coliform baktériumokat tartalmazott. Kiderült azonban, hogy ha elmondják az Úr imáját, és a kereszt jelét föléjük teszik, a káros baktériumok száma héttel, tízzel, százszor, sőt több mint ezerszer csökken.

A kísérleteket úgy végeztük, hogy kizárjuk a pszichés szuggesztió lehetséges hatását. Az imát hívõk és nem hívõk egyaránt imádkozták, de a kórokozó baktériumok száma a különbözõ környezetekben, különbözõ baktériumkészletekkel tovább csökkent a referenciasablonokhoz képest.

A tudósok bebizonyították az ima és a kereszt jele jótékony hatását is az emberekre. A vérnyomás minden alanyban stabilizálódott, a vérindexek javultak. Érdekes módon a mutatók a szükséges gyógyulás irányába tolódtak el: a hipotenzióban szenvedőknél a vérnyomás emelkedett, a magas vérnyomásban szenvedőknél pedig csökkent.

Azt is megjegyezték, hogy ha a kereszt jelét kézzel hajtják végre, három ujjal gátlástalanul hajtogatva, vagy a szükséges pontokon - a homlok közepén, a napfonat középpontján, valamint a jobb és a bal karon található gödrökön - kívül helyezkednek el, akkor a pozitív eredmény lényegesen gyengébb vagy egyáltalán hiányzik.
Forrás interfax-religion.com/?act=news&div=1173