Clicks40
ro.news

Unul nu a fost suficient: Francisc afișează un al doilea Iuda în studiul său

O a doua reprezentare a lui Iuda a apărut în studiul privat al lui Francisc, L’Osservatore Romano (1 aprilie), a raportat într-un articol că, în vremuri mai bune, ar fi fost considerată o farsă a zilei păcălelilor din aprilie.

Pictura anti-biblică arată un Hristos gol plecându-se peste Iuda mort pentru a-i sluji. I-a fost oferit lui Francisc de către creatorul său, un francez inspirat de cartea lui Francis „Quando pregate dite Padre Nostro” (Când te rogi, spune Tatăl nostru), care a fost publicată în 2018 și este deja uitată.

În aceasta carte, Francisc interpretează greșit capitala bisericii mănăstirii Vézelay, Franța, care arată un om - care, conform paginii web a bazilicii, nu este Hristos - departe de corpul lui Iuda. Francisc îl confundă pe bărbat cu „Iisus, Bunul Păstor, purtând pe Iuda mort pe umeri ca ultima oaie pierdută.”

Potrivit L’Osservatore Romano, Francisc avea deja o fotografie a capitalei în spatele biroului său, astfel încât noua reprezentare este a doua poză a lui Iuda din biroul său.

Întrucât Francisc este personal nemilos și răzbunător, acest lucru arată o atracție revelatoare nu pentru Bunul Păstor, ci pentru un alt trădător al lui Hristos.

#newsBwgbqzwhvi