Clicks446
hu.news
2

Ferenc pápa: Aki "szélsőséges" vallási nézetei miatt "anti-homoszexuális vagy anti-abortusz", annak nincsen emberséges szíve

Ferenc pápa az 51 éves brit Stephen Amos humoristát fogadta, aki "nem vallásos, meleg férfiként" mutatkozott be, aki úgy "érzi", nem fogadják el - jelentette a Mirror.co.uk (április 18.).

Amossal tartott a BBC csapata is, mert egy melegpárt műsort vettek, ahol "sztárok" találkoznak Ferenc pápával.

Meleg propagandát ismételve Ferenc pápa azt mondta Amosnak, hogy "rossz, ha nagyobb hangsúlyt fektetnek a melléknévre (meleg), mint a főnévre (ember)".

"Vannak emberek, akik máshogy kezelnek vagy megvetnek embereket egy melléknév miatt; ezeknek az embereknek nincsen emberséges szíve" - mondta a pápa - "Nem számít, hogy ki vagy, vagy hogyan éled az életed - nem szabad elveszteni az emberi méltóságot".

Ferenc pápa szereti a "pedofil melléknevet" használni "bizonyos" emberekre, akik ellen nem alkalmaz kegyelmet.

Itt még a Mirror.co.uk is megjegyezte, hogy Ferenc pápa válasza "eltér" a katolikus hittől.

Amos bevallotta, hogy nem akar más véleményt elfogadni a sajátján kívül: "Ha azt a választ kaptam volna, amire számítottam (a helyeset), akkor kisétáltam volna".

Most azonban Amos szerint a hazugság, amit a pápa mondott neki, "következményeket hoz maga után az egész világon".

"Azt mondta, hogy akik szélsőséges vallási nézeteik miatt anti-homoszexuálisok vagy anti-abortusz pártiak, azoknak nincsen emberi szíve, ez pedig nagy dolog". - mondta Amos.

#newsUqfwjqlldu
Gratia copiosa
A BBC professzionalis Krisztus es kereszteny gyulolo tomeggyilkos, mert tomeggyilkos idelogiakat terjeszt es tart jpnak, globalista fake news media. Meg a levego us hazug bennuk, amit kilehelnek.
testvér
Gyűlölködni nem kell, nem is szabad (!) az igazság felismerése mellett sem ...