hu.news
1565

Pokolba a lelkipásztorkodással: megtiltotta a misét az ír püspök

Fintan Gavin (56) Cork és Ross Egyházmegye püspöke betiltotta minden hétköznap a szentmiséket a corki Szent Péter és Szent Pál templomban, Írország második legnépesebb városában (lakosság: 222 ezer fő).

Évek óta nagyon eredményesen tartottak miséket. Egy népszerű rádiós DJ, Gareth O'Callaghan 2020 júliusában Twitteren egy bejegyzésben azt is megjegyezte, hogy "olyan sok fiatal van ott".

Gavin a domonkos rítusú misét szintén visszaszorította a Szent Mária-templomban, amely vasárnap kora reggel lenyűgöző tömeget vonzott. A templomban található a domonkos rend noviciátusa, amelyet a Manchester United korábbi játékosa, Philip Mulryne atya gondoz.

Cork városában a harmadik fajta mise elérhetetlen az egyházat romokba döntő Gavin számára, mivel a Rózsafüzér templomban a Szent X. Piusz Papi Testvérület tevékenykedik.

A CatholicArena.com szeptember 17-i cikkében megjegyezte, hogy sok fiatal most a Szent X. Piusz Papi Testvérülethez, mások a Limerick városban található ICKSP-hez fognak járni. De sajnos lesznek olyanok is, akik egyszerűen nem érzik majd magukat kívánatosnak többé a templomban, és elveszítik az érdeklődésüket.

Üdvözöljük Ferenc egyházában, ahol az ideológia és a szigor fontosabb, mint a hívek!

Kép: CatholicArena.com, #newsWltuyjcmnl
Orgován Károly
ÉRTHETŐ HOGY EZEK BETILTOTTÁK AZ "IGAZSÁG KÖNYVE" ŰZENETEIT ÉS MINDEN LEHETSÉGES ÚTON LEJÁRATTÁK AZ ÍRÓJÁT HISZEN EZELŐTT MÁR 10 ÉVVEL ELŐBB LELEPLEZTE A HÁTTÉRBEN KÉSZÜLŐDŐ ÁRULÁSUKAT...
NEM LEHET HOGY VALAKI JÉZUS ESZKÖZE ÉS NEM JÁR ÚGY AHOGY Ő JÁRT!