hu.news
3523

Ausztria: A papok mostantól kénytelenek lesznek megáldani a homoszexuális bűnöket?

A papok "nem mondhatnak többé nemet" két homoszexuális ágyasnak, ha azok "áldást" kérnek - mondta Franz Lackner salzburgi érsek, az Osztrák Püspöki Konferencia elnöke az osztrák állami televíziónak …More
A papok "nem mondhatnak többé nemet" két homoszexuális ágyasnak, ha azok "áldást" kérnek - mondta Franz Lackner salzburgi érsek, az Osztrák Püspöki Konferencia elnöke az osztrák állami televíziónak (Kathpress.at, december 18.).
Lackner örül Bergoglio és Fernández firkálmányának: "Hiszem, hogy az egyház elismeri, hogy két homoszexuális közötti kapcsolat nem teljesen mentes az igazságtól: van szeretet (sic), van hűség (sic), van hűségben megélt közös nehézség is".
Josef Marketz gurk-klagenfurti püspök "boldog és hálás" Bergoglio és Fernández firkálmányáért. Számára ez egy "fontos lépés a [kereszténységet üldöző] nyitott egyház felé".
Wilhelm Krautwaschl Graz-Seckau (Ausztria) püspöke azt mondta, hogy "mindenkinek", aki áldást kér, szüksége van Isten üdvözítő jelenlétére. "Ezt az áldást nem szabad megtagadni" - fenyegetett.
Kép: Franz Lackner © wikipedia, CC BY-SA, AI fordítás
pinteris
Sajnos - szerintem - nagyon is tudják.
lowoa
Ide is tartozik Ausztriában kitörés előtt a forradalom, remélem a tömeggyilkos népirtásban érdekelt politikusok mellett, ezek az egyházi személyek is oda kerülnek ahová valók, ha véletlenül meg nem térnek, amire pedig igen kevés az esély ebben a New Age Egyházban.
Advocat A.
Irgalmas Istenünk! Bocsáss meg nekik, mert "nem tudják" mit cselekszenek! Bármilyen fájdalmas és nehéz most, de mégis hiszem Jézus Krisztus szavait, mely szerint: "Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt." (Mt 16,18)