Clicks275
hu.news

Müller bíboros: A Covid intézkedések a "nagy újraindítást" segítik

A kormányok kaotikus és ellentmondásos Covid-intézkedéseik miatt elvesztették a lakosság bizalmát - mondta Müller bíboros az NcRegister.com lapnak (december 2.).

A szabályozásokat ideológiai, pénzügyi és politikai érdekek szennyezik; a politikusok, az oligarchák médiája és a Big Tech könyörtelenül kihasználta a helyzetet, hogy elősegítse a "nagy újraindítást" - jegyezte meg Müller.

Arra figyelmeztet, hogy az egyházi és állami vezetőknek az összetartáson kellene dolgozniuk ahelyett, hogy a kritikusokat "összeesküvés-elméletet gyártóknak" vagy "a szeretet ellen vétkezőknek" szidalmazzák. A püspököknek nem szabadna "e világ uralkodóinak udvaroncaként kínálniuk magukat" - mondta Müller.

Az, hogy a berlini érsekség csak a beoltottaknak vagy a COVID-ból ("2G") felépülteknek engedi meg, hogy részt vegyenek az Eucharisztiában, Müller számára ellentétes az isteni törvénnyel és "súlyos bűn az Istentől kapott tekintélyük ellen". Ez Müller számára azt mutatja, hogy a szekularizáció és a gondolkodás keresztényietlenítése a püspököket is elérte.

Kép: © NAME, CC BY-NC-SA, #newsWhsgopqqwg