Clicks442
Ralfi
5
ASTRA ZENECA ÉS A SZENTLÉLEK - TANÚSÁGTÉTEL. Hamvazószerda ünnepén esett meg ez az igaz történet, hogy visszajelzett a Szentlélek! Agydaganattal(glioblastoma) a fejemben, boldogan és Isten iránti…More
ASTRA ZENECA ÉS A SZENTLÉLEK - TANÚSÁGTÉTEL.

Hamvazószerda ünnepén esett meg ez az igaz történet, hogy visszajelzett a Szentlélek!
Agydaganattal(glioblastoma) a fejemben, boldogan és Isten iránti hálával a szívemben indultam a ladánybenei rendelőbe és reggel megkaptam az első védőoltásomat.
Ebéd után lepihentem, de egy órányi szundikálás után örömre ébredtem. Egy dal címe lebegett előttem és zenéje is dalolt a lelkem fülében. A Fonográf együttes egyik régi dala volt. A dal címe: „Élj boldogan!”
A dal végének ugyanez a mondat a refrénje.
Én a Fonográf dalain nőttem fel. Otthon a Bátyámmal sokat hallgattuk őket, de nem ez a daluk volt a sok a közül a legszebb vagy legismertebb, mégis ezzel ébresztett a Szentlélek az oltás után.
Isten látja lelkemet és lelkiismeretem, amikor kijelentem, hogy sem ma sem mostanában egyáltalán nem jutott eszembe sem az együttes, sem ez a dal.
Az én értelmezésem szerint ez a történet egy tervezett, direkt visszacsatolás a mennyből a Szerető és Jóságos Istentől, hogy megerősítsen minket, hogy jó döntést hoztunk, amikor felvettük a védőoltást.
Ám nem csak ránk gondolt, hanem a sok megtévesztett oltásellenes lélekre, akik nem bíznak ebben a megoldásban ezért kiszolgáltatottan,
önmagukat és másokat is veszélyeztetve a beoltottak farvizén evezve, a nyájbiztonság védelmére apellálva próbálják túlélni a járványt.
E bizalmatlanság fakadhat abból, hogy túltájékozottak lettek rossz forrásokat olvasva, hallgatva, vagy abból, hogy hiányzik a megfelelő hittanos tudásuk.
Már az lapvető hittanban tanítjuk, hogy az okosság a tudomány a Mindenható Isten 7 ajándékú Lelkének a Tudomány Lelkének az egyik nagy ajándéka az emberiség vagyis Isten gyermekei javára.
Ebből a forrásból születnek a halálos vírus elleni a vakcinák is a legnagyobb jó szándékkal. Az ajándékot embertől és Istentől el kell fogadni és érte köszönetet kell mondani. Hálátlanság, felelőtlenség és gőg az visszautasítani.
Én most a Mindenki nevében megköszönöm az Istennek minden ajándékát és áldását, hogy gondoskodik életünk megmenekülésének a lehetőségi feltételéről. Megáldom a tudósokat akik, a vakcinákat kidolgozzák és megáldom az egészségügyben dolgozókat akik azt nekünk beadják. Megáldom az oltást ellenzők nagy táborát és Jézus nevében kérem számukra az Atyától a hit a bizalom, az alázat és a felelős szeretet ajándékát!
Áldással és szeretetettel Nagyböjt első napján, hamvazószerdán!
Tibor atya!
DICSŐSÉG AZ ATYÁNAK A FIÚNAK ÉS A SZENTLÉLEKNEK MIKÉPPEN KEZDETBEN MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ AMEN!