hr.news
151

Austrija: Više od sto svećenika protiv biskupa zbog obveznih injekcija

120 (!) austrijskih svećenika i đakona potpisalo je izjavu na Priester22.at protiv obveznih cjepiva protiv Covida. Tekst je austrijskim biskupima predstavljen već u veljači nakon što je predsjedavajući salzburški nadbiskup Franz Lackner odobrio obvezne injekcije.

Izjava se naziva se Confirma! - Ojačajte! Tri predstavnika Priester22.at su đakon Uwe Eglau (slika), đakon Elmar Fürst i o. Andreas Schöffberger.

Ključni problem: biskupi se zalažu za ograničene injekcije dok nema ozbiljne niti epidemijske opasnosti zbog Covida-19, injekcije pokazuju ozbiljne nuspojave, rizik od infekcije se masovno povećava s brojem injekcija, proizvodnja injekcija je u dogovoru s industrijom pobačaja, a injekcije ne sadrže virus kao što je obećano.

Za razliku od pravih cjepiva, intervencije manipuliranja genom mRNA ne sprječavaju infekciju ili prijenos.

Potpisnici sebe vide kao pastire cijelog stada i žele pomiriti podijeljeno društvo govoreći da Crkva mora poštivati slobodu savjesti. Oni se protive prisilnim injekcijama kako bi "vjernike koji su nam povjereni zaštitili od nasrtaja države". U Austriji su usvojene obvezne injekcije, ali su obustavljene do lipnja.

#newsUevtifyclj