Clicks231
hu.news

Igazi ökumenizmus: Az ultraliberális püspök megvédi a katolikus papot

A La Plata-i argentin Victor Manuel Fernández érsek, Ferenc pápa csók szakértője megvédte Raúl Sidders atyát, akit egy 27 éves nő "gyóntatás alatti szexuális bántalmazással" vádolja.

Továbbá Puerto Iguazú egyházmegyében, ahol Sidders jelenleg dolgozik, elítélte a média az álhír publikálását, mivel azzal csak a hamis vádat akarták hirdetni.

A püspökök megvédik Sidderst annak elenére is, hogy katolikusként reverendát és birettát hord. Puerto Iguazú egyházmegye kiemelte, hogy az ellene irányuló média propagandát a "más stílusa, gondolkodásmódja és kifejezésmódja" miatt indították ellene.

A pap majdnem húsz évet dolgozott a La Plata-i San Vicente de Paul iskolában, ahol a "bántalmazások" állítólag történtek. Azonban Fernández azt mondja, hogy a vádak összekeverednek, más emberekre és pillanatokra utalnak.

Sidders akkoriban gyóntatott az iskolai kápolnában, ami az oltár közelében volt. A diákok, akik tanárukkal voltak, ráláttak a gyóntatófülkére. Mindenki látta, aki elment mellette, mivel a kápolna bejárata átlátszó.

#newsWooorjldhx