Clicks38
sl.news

Viganò Trumpu: "Kot je globoka država, obstaja tudi globoka cerkev"

Nadškof Viganò, nekdanji nuncij ZDA, je predsedniku Trumpu v odprtem pismu nedelje Svete Trojica povedal, da so [samo?] v zadnjih treh mesecih "otroci svetlobe" in "otroci teme" začeli nasprotovati eden drugemu.

Prve nenavadno imenuje za "večino," druge pa za "absolutno manjšino," ki ima ključne položaje v politiki, gospodarstvu in medijih ter uničuje družino, narod, delavce, moralo in mir.

Viganó Trumpu pojasnjuje, da je manjšina "globoko stanje, ki mu nasprotujete," in ki je izzvalo koronavirusno krizo in nemire v protest smrti Georga Floyda.

Ugotavlja tudi, da je "globoka cerkev" povezana z "globoko državo." Sestavljajo ga neverni škofje, ki jato izročajo volkom - vendar so ti komajda "absolutna manjšina."

Viganó Trumpa hvali, ker je ta zagovarjal pravico do življenja, se odrekel preganjanju kristjanov in je mesec april razglasil za nacionalni mesec preprečevanja zlorabe otrok.

Sam, prezbiterijanec, ki živi v svoji tretji zvezi z ljubimko, mu pravi, da sta "v tej bitki oba na isti strani," in da je bitko mogoče osvojiti z "molitvijo," ker: "bodo prevare otrok teme padle pred močjo molitve."

To na nek način implicira, da večina do sedaj, čeprav to večino označuje kot "dobro," ni dovolj molila, kar se sliši čudno.

#newsSkklhwxhpf