Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks660
hu.news
6

A svájci egyházmegye megerősíti: "Mindenit" meghívnak szentáldozásra

A protestánsok és "mindenki más", akik szentáldozásban akarnak részesülni, eljöhetnek az első "katolikus" misére a genovai Saint Pierre protestáns székesegyházba.

Lausanne/Genova/Fribourg egyházmegye szóvivője megerősítette ezt a Katholisch.de oldalnak. A nem keresztények is jöhetnek.

A protestáns Saint Pierre plébánia azt mondta, hogy "normális" az, hogy a genovai protestánsok szentáldozást kapnak az ökumenizmus keretében.

Lausanne/Genova/Fribourg egyházmegyét a "konzervatív" Charles Morerod püspök vezeti, aki azon bizottság tagja volt, akik a Szent X. Piusz Papi Testvériséggel folytatott párbeszédért felelős.

Kép: © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsCbymiomykh

Ne dobjátok a kincseiteket a kutyák elé. Jézus mondta. A haladó egyház életében csak az Ő szavának nincs súlya. Kyrie eleison!
Ferences
Nem találtam sehol a hivatkozott forrást a katholisch.de oldalon... ez így nem túl hiteles.
charisma
sajnálatos gtv szerkesztői politika (melyen nem kivánnak változtatni), hogy a pontos forrást nem adják meg.
Javaslom itt reklamálni: gloria.tv/feedback/
Atosz80
mindenkit
Xzenon
Akkor jöhetnek az ariánusok is...
Meggyozodesem, hogy itt vaditjak es el akarjak idegeniteni a katolikusokat a Szentszektol, sot el akarjak teriteni oket, minket. Probaltam keresni a katholisches infon, de nem talaltam. Az emlitett puspok dominikanus, az Angelicum rektora, a Nemzetkozi Teologiai Bizottsag fotitkara, a Szent Tamas Akademia rendes tagja, XVK. Benedek nevezte ki puspoknek. Vegyek a faradtsagot es a wikipedian …More
Meggyozodesem, hogy itt vaditjak es el akarjak idegeniteni a katolikusokat a Szentszektol, sot el akarjak teriteni oket, minket. Probaltam keresni a katholisches infon, de nem talaltam. Az emlitett puspok dominikanus, az Angelicum rektora, a Nemzetkozi Teologiai Bizottsag fotitkara, a Szent Tamas Akademia rendes tagja, XVK. Benedek nevezte ki puspoknek. Vegyek a faradtsagot es a wikipedian megtalaljak. Ez egy szelhamossag es aljassag amit itt lehoztak. Mar eleve ez eleg lenne, hogy az ember a sutba vagja ezt a cikket a bekuldojevel egyutt. Serto, hogy azt feltetelezik itt mindenki hulye. A Genova, az Genève azaz Genf. Egy magyar ember tudja, hogy Liszt Ferenc direkt
elment Fribourgba a Saint Pierre-be tarsasagaval az orgonat kiprobalni. Az egyik Liszt symposiumon hallottam a ferenceseknel. . Az igazi erdekes dolgokra nem figyelnek oda, csak a hazugsagokra, hogy mint fent leszogeztem: hergeljenek minket a hierarchia es a papasag intezmenye ellen.