Join Gloria’s Christmas Campaign. Donate now!
Clicks311
hu.news
1

Még több bántalmazási vád a Vatikán kiskorúak számára fenntartott szemináriumából

A volt vatikáni, kiskorú szeminaristák, akik ministránsként szolgáltak a Szent Péter-bazilikában, illetlen viselkedésről számoltak be a szemináriumban.

Az olasz Le Iene televízió program vasárnap vetíti le az új vádakat. Az Associated Press idő előtt megnézhette.

A műsorban névtelen, volt ministránsok arról beszélnek, hogy legalább két másik pap dolgozott a szemináriumban, akik megcsókoltak és megtapogattak három másik ministráns fiút az 1990-es években.

A program előtti nyilatkozatban a vatikáni sajtó iroda azt mondta, hogy az üggyel kapcsolatos döntésük "azonnal itt lesz".

A szemináriumot egy kis vallásos olasz rend, az Opera Don Folchi vezeti.

#newsOvqkkhtwmf

Majdnem 30 év távlatából jelentkeznek a "bántalmazottak". Igen most irányítják őket erre. Cölibátus eltörlése, nőpapság stb. igényli ezt. Ferenc meg örül ennek, mert az ő malmára hajtják a vizet. ÚGy mutatkozik mint a bántalmazottak megmentője. Ő akit még igazán imádkozni sem láttunk. Vagy az Oltáriszentség előtt leborulni. Akit valóban bántalmaztak, mert sajnos ilyen is van bőven, nem a …More
Majdnem 30 év távlatából jelentkeznek a "bántalmazottak". Igen most irányítják őket erre. Cölibátus eltörlése, nőpapság stb. igényli ezt. Ferenc meg örül ennek, mert az ő malmára hajtják a vizet. ÚGy mutatkozik mint a bántalmazottak megmentője. Ő akit még igazán imádkozni sem láttunk. Vagy az Oltáriszentség előtt leborulni. Akit valóban bántalmaztak, mert sajnos ilyen is van bőven, nem a nyilvánosság előtt keresi az orvoslást. Ennek vannak megbízhatóbb, hatékonyabb és gyógyítóbb fórumai.
filia_mariae_virginis likes this.