Clicks570
hu.news
2

Ferenc pápa egyháza: A bíboros karneváli átalakulása

Az idei évben megrendezett Cologne Trifolium, a három személyes karneváli küldöttség csak ketten látogatták meg az érsek házát, mert a karneváli Herceg, II. Krisztián beteg lett.

A 63 éves Rainer Maria Woelki bíboros megoldást talált: "Bíborosként gyakorlatilag herceg vagyok. Egyszerűen elvállalhatom a helyét" - mondta a bíboros.

Woelki betartotta ígéretét és megjelent január 14-én a braunsfeldi Szent József plébániában.

A Bild.de szerint Woelki láthatóan meghatódott: "Végre herceg lehettem! Kisfiú korom óta erről álmodok. Legjobb dolog az életemben, hogy karnevál herceg lehettem!"

Kép: © Erzbistum Köln, Modanese CC BY-ND, #newsYqhcawuwwe

Woelki jo puspok es jo ersek. Elode Kardinal Meisner a Dubia bibirosok egyike ugyanezt csinalta, sot. O meg a suveget is folvette. Meg kell nezni milyen temetest rendezett elodenek Meisner biborosnak. Azt hiszem a katedralis muzeumat kipakoltak es abban celebraltak a szentmiset es a temetest. En meg ilyen szepet, unnepelyeset Ii. Janos Pal temetese ota bem lattam. 2. Meg kell nezni amikor Berlin …More
Woelki jo puspok es jo ersek. Elode Kardinal Meisner a Dubia bibirosok egyike ugyanezt csinalta, sot. O meg a suveget is folvette. Meg kell nezni milyen temetest rendezett elodenek Meisner biborosnak. Azt hiszem a katedralis muzeumat kipakoltak es abban celebraltak a szentmiset es a temetest. En meg ilyen szepet, unnepelyeset Ii. Janos Pal temetese ota bem lattam. 2. Meg kell nezni amikor Berlin erseke volt es Benedek papanak udvozlo beszedet mondott Berlinben a nagy stadionban. . Meg nem lattam Benedek papat tobbszor is tapsolni valakinek. 3., Nem szentmisen keszult a foto, nem engedne meg. Egyebkent kozonseges mostmar a hu.news, valami nem stimmel veluk. Nem tudom de lehet agent provocateur.
A hu.news ugyanaz (azonos közléseket is beleértve) mint a többi nyelveken közlő "news", ám a fordi'tójukkal irdatlanul kompromittálják magukat.