Clicks182
hu.news

Nagyon enyhe forma? A Vatikán vakcina propagandája tévútra tért

A VaticanNews.va (szeptember 23.) egy Angelo Bagnasco nyugdíjazott bíborossal készített interjút használt fel az oltási propaganda beindításához.

Tudva, hogy Bagnasco Covid fertőzött (annak ellenére, hogy "be van oltva"), a VaticanNews.va azt állította, hogy "a lakosság nagy része ellenállást tanúsít a védőoltásokkal és a kötelező zöld igazolvánnyal szemben Olaszországban", és megkérdezték, mi Bagnasco tanácsa.

Ő jókedvűen válaszolt: "Én a Covidtól szenvedek, de egy nagyon enyhe formájában, különösebb panaszok nélkül, és ez szerintem bizonyára annak köszönhető, hogy májusban megkaptam az oltásokat". Elismeri, hogy a "beoltottak" is megfertőződhetnek, de - ismétlem - "rendkívül enyhe formában".

Egy héttel később a Genova24.it (szeptember 30-án) arról tájékoztatott, hogy Bagnascót szeptember 28-án Covid fertőzéssel bevitték a genovai Galliera kórházba.

Ennek ellenére a weboldal ragaszkodik ahhoz, hogy "minden rendben van", hogy Bagnasco "általános állapota kiváló", és hogy "az állapota alakulása pozitív" (akkor miért van kórházban?).

Mit mond majd a propaganda Bagnasco kiváló egészségéről, ha - ne adj' Isten - belehal a Covidba?

#newsOktqawegsn