Clicks254
hu.news
1

Marx bíboros a világ színe előtt hazudik: "Soha nem mondtam azt, hogy áldjuk meg a melegeket"

A német püspökök ingolstadti találkozója előtti sajtótájékoztatón a müncheni Marx bíborost lenyűgözte a világot azzal, hogy a következőt mondta: "Egyáltalán nem beszéltem a homoszexuális párok nyílt megáldásáról. Azonban itt van a téma."

A szavakkal játsszva Marx azt mondta február 3-án a Bayerischer Rundfunk lapnak, hogy nem egy "Segnung-ot" (áldást), hanem egy "Zuspruch-ot" akart, ami a német liberálisok között az "áldás" szinonimája.

Azonban amikor a Bayerischer Rundfunk eredetileg publikálta az interjút a "Lehetséges a meleg párok áldása" címmel, Marx bíboros nem ellenkezett. A német püspökök weboldala, a katholisch.de a következőt írta február 3-án: "Marx lehetségesnek tartja a meleg párok áldását". Marx ismét csöndben maradt.

Most pedig hirtelen mindent tagad. A "bejelentés és tagadás" taktikát a megtévesztő politikusok használják, hogy szociálisan elfogadhatóvá tegyék a felháborító javaslatokat. A meleg pszeudo-házasságokat már most megáldják a német egyházban, a püspökök pedig próbálják megállítani ezt a gyakorlatot.

Kép: Reinhard Marx, © Raimond Spekking, CC BY-SA, #newsNflmrobqyt
Pflaum
Ilyen névvel csendben lennék! B-)