Clicks286
hu.news

Ferenc pápa bolond telefonos apostolsága pusztulást okoz

A 42 éves Sergio Decuyper argentin homoszexuális, aki Spanyolországban házasodott meg, "eltusolással" vádolja Ferenc pápát (Clarín.com, szeptember 23).

A története: a nagybátyja, José Francisco Decuyper atya (85), 5 éves (!) éves korában "bántalmazta" a nagyszülei fürdőszobájában Paranában. Decuyper atya Alzheimer-kórban szenved, és nem tudja megvédeni magát.

Ferenc pápa elég ostoba volt ahhoz, hogy többször beszéljen telefonon és személyesen a vádlóval.

Az eredmény: Decuyper most "eltusolással" és "tagadással" vádolja. Nyílt levélben kéri Ferenc pápát, hogy "legyen kreatív", és menjen el vele egy paranai utazásra (!).

Decuyper felesége, akivel gyermekei vannak, felfedezte, hogy férjének "mély trauma" ez az eset. Most pedig "homoszexuálisnak" nevezi magát.

"Bántalmazásának" bizonyítékaként Decuyper egy visszatérő álmot idéz, amelyben "5 éves" és folyamatosan a fürdőszoba ajtajához kerül. Csak 2019 januárjában "állt helyre" állítólag az emléke.

Írt Ferenc pápának, aki 2019. március 17-én fél órán keresztül beszélt vele telefonon. Ferenc pápa azt mondta, hogy "hitt neki", hogy ez egy "nagyon gyakori dolog", hogy terápiára kell járnia, és nem szabad senkinek elmondania.

Ezt követően Ferenc pápa 2019. május 4-én fél órára fogadta Decuypert, mondván, hogy ne beszéljen újságírókkal, mert azok "képmutatók". Amikor Decuyper „homoszexuálisként” mutatkozott be, Ferenc pápa azt mondta neki, hogy "küldetése a házasság és házasnak kell maradnia".

Decuyper másodszor találkozott Ferenc pápával a szeptember 9-i szerdai audiencián, amikor Ferenc pápa összekeverte őt egy másik paranai vádlóval.

#newsWgehqmqrcf