Clicks450
hu.news
7

Gonosz vakcina: A püspök nem hajlandó felhasználni a meggyilkolt gyermekeket

"Az oltásokkal kapcsolatos minden politikai félrevezetés valóban undorító" - írta ismét Joseph Strickland, Tyler püspöke a Twitter.com-on (január 22).

"Az a tény továbbra is fennáll, hogy BÁRMILYEN ma kapható oltás magában tartalmazza a születés előtt meggyilkolt gyermekek felhasználását." Ezért Strickland megújítja ígéretét: "Nem hosszabbítom meg az életemet azáltal, hogy meggyilkolt gyermekeket használok fel. Ez gonosz. ÉBRESZTŐ! ”

Nincs bizonyíték arra, hogy a Covid-19 vakcinák "meghosszabbítják az életet" vagy képesek lennének erre. Strickland mindenesetre a kevés vakcina ellenes püspökük egyike.

Ferenc pápa, a Pápai Életvédő Akadémia, a legtöbb püspöki konferencia és a "katolikus" bioetikai központok azt állítják, hogy a magzati sejtvonalakkal kifejlesztett oltóanyagok használata nemcsak törvényszerű, hanem "erkölcsileg is jó".

#newsBodkimdzsy

Zarándok
A püspök véleménye "bármilyen ma kapható oltásról" alighanem az USA-beli helyzetre vonatkozik.
Miserere_nobis
Menedékhelyekre?
lowoa
@Miserere_nobis miért nem képes megérteni, amit egyre több üzenetben figyelmeztetésként megkapjuk, bár az utóbbi időkben a Tűzgyűrűről volt szó, január 20-án még arról, amit szándékosan rosszull fordítottam le, mert arról akartam az általam vezetett csapatokat meggyőzni, hogy nem akkora Abbánk haragja, hogy part menti régiókat pusztítson el, de január 25-én érthetővé lett téve TŰZGYŰRŰ, s mit …More
@Miserere_nobis miért nem képes megérteni, amit egyre több üzenetben figyelmeztetésként megkapjuk, bár az utóbbi időkben a Tűzgyűrűről volt szó, január 20-án még arról, amit szándékosan rosszull fordítottam le, mert arról akartam az általam vezetett csapatokat meggyőzni, hogy nem akkora Abbánk haragja, hogy part menti régiókat pusztítson el, de január 25-én érthetővé lett téve TŰZGYŰRŰ, s mit kell tudni róla, több, mint ezer vulkán, negyede aktív... Tehát nem sokára akik mehetnek azok mennek a menedékhelyekre, mert a megmaradtaknak kell újra felépíteni a lerombolás alatt lévő krisztusi egyházat.
Miserere_nobis
@Iowoa hát én már csak ilyen buta vagyok, de kérem írja meg privátban. Isten áldja🙏🏻
lowoa
A menedékhelyekre magzatgyilkosság által oltott emberek nem kerülhetnek, akkor micsoda a halálos harapás, ha nem a FEVEVAD BÉLYEGE
Zarándok
Bocs, ti miről beszéltek?
lowoa