Clicks322

ORVOSI KUTATÁS: A tömeges oltás nem képes csökkenteni a covid fertőzések arányát

A németországi új fertőzéseket vizsgálva a kutatók megállapították, hogy
a teljesen beoltott 60 éves és annál idősebb személyek körében a júliusi 16,9%-ról októberre 58,9%-ra emelkedett a megbetegedések aránya.
A tanulmány egyértelműen megállapítja, hogy nő a teljesen beoltott, fertőző embereknek az aránya, és hasonló a helyzet az Egyesült Királyságban is. A tanulmány szerint a beoltottak valamivel jobban terjesztik a betegséget, mint akik nem kapták meg a vakcinát.
Három hét alatt Nagy-Britanniában 100 Covid-esetet jelentettek 60 éves vagy annál idősebb személyek körében.
A fertőzöttek 89,7%-a teljes mértékben be volt oltva, míg 3,4%-a nem.
A kutatók számára még aggasztóbb, hogy Izraelben az egyik kórházi fertőzés forrása – amely több egészségügyi dolgozót és beteget, valamint családtagjaikat is érintett -, egy teljesen beoltott páciens volt.
A tanulmányban megfogalmazott félelmeket alátámasztja, hogy az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) jelenleg az Egyesült Államok öt olyan területéből négyet, ahol a legmagasabb a teljesen beoltott személyek aránya, magas fertőzöttségű területként tart számon.
A kutatók figyelmeztetnek: a döntéshozóknak tudomásul kell venniük, hogy a beoltott egyének is kockázatot jelentenek.
Súlyos hanyagságnak tűnik tehát, ha a járványügyi intézkedések meghozatala kapcsán figyelmen kívül hagyják a beoltott lakosságot, akik szintén hordozzák és továbbadják a fertőzést.

A The Lancet című folyóiratban megjelent kutatás apropója, hogy az egyes országok mérlegelni kezdték a Covid vakcina kötelezővé tételét, hogy "megvédjék a polgárokat" az omicron változat terjedésétől és a megbetegedések számának esetleges újbóli emelkedésétől. Görögország az első ország az EU-ban, amely kötelezővé tette a Covid oltást a 60 év fölöttieknek, és havi bírsággal fenyegeti azokat, akik nem oltatják be magukat.

Forrás:
erdely.ma/…s-nem-kepes-csokkenteni-a-covid-fertozesek-aranyat
lowoa
Bazsó-Dombi Attila
@lowoa
Zseniális! Forrás?
lowoa
@Bazsó-Dombi Attila a forrásnál sokall fontosabb valami, amit először nem értettem meg, csak annyit, hogy azok a figyelmeztetések nem voltak véletlenek. Világosan el lett mondva, mégis sokszor magam is úgy voltam vele, talán rosszul tudom, talán hibásan elemeztem valamit, talán nem szabályosan fordítottam le, de amikor már ennyi gyilkosságról tudok nincsen értelme annak, hogy hallgassak. Te …More
@Bazsó-Dombi Attila a forrásnál sokall fontosabb valami, amit először nem értettem meg, csak annyit, hogy azok a figyelmeztetések nem voltak véletlenek. Világosan el lett mondva, mégis sokszor magam is úgy voltam vele, talán rosszul tudom, talán hibásan elemeztem valamit, talán nem szabályosan fordítottam le, de amikor már ennyi gyilkosságról tudok nincsen értelme annak, hogy hallgassak. Te magad is tudod, mennyi rendszert vettek el tőlem, mert fájdalmas látni, amikor az igazság felszínre kerül, s mindent lerombol, amit nem az önzetlen szeretet épített fel. Most egy német vegyész öngyilkosságáról derült ki, hogy meggyilkolták, de igazi vértanú mert elmondta ami ott volt a szemünk előtt. Ott volt, de nem értettük az összefüggéseket, de amikor @lelkihaz elhozott ide két videót a démonok kiszabadításáról, aztán előkerült egy december 1-ejei üzenet, mely hasonló volt az Elrejtettségi imához MJ20180905,

Ima rejtettség védelméért
„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek, a Szűzanya és Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”

aztán előkerült még valami, ami a földmozgásokkal van kapcsolatban, ebben a videóban elmondtak valami olyat amire nem is figyeltem volna fel, mert el voltam azzal foglalva, hogy a Campi Flegrei-hez mely vulkánok tartoznak, s megállapítást nyert a Cuembre Vieja - tól egészen Törökországig van széltében a vulkáni mező, elemeztem a Péterkő és környékén tapasztalt mozgásoknak van-e köze a Bécsújhely melletti erdőben feltérképezett rengésekhez. A lényeg akár Eifel, akár Campi Flegrei ez már a figyelmeztetés része a szorongattatás időszakában. Emlékszel arra is, hogy a megszentségtelenített templomot miért volt képes elpusztítani a Cuembre Vieja, de amikor felrobbantották a Párizsban a Miasszonyunk Katedrális a Városszigeten, akkor a régi szobrok miért nem égtek el. Az új modern képek, szobrok pedig nem maradtak meg. Szóval minden, mindennel összefügg, sokszor elgondolkodom azon amit annyiszor megtapasztaltam, s figyelmedbe ajánlom a Teremtő Szentháromság ezerszerte erősebb, mint a Teremtmény.