Clicks69
hr.news

Pritisak? Kardinal u ostavci prihvatio ostavku

Zagovornik pobačaja i homoseksualizma, otac Philip Dyer-Perry od Gospe od krunice u Velikom Londonu, neće prihvatiti imenovanje na mjestu pastoralnog ravnatelja u Sjemenište Allen Hall, biskupija Westminster, Engleska.

Dyer-Perryja imenovao je vestminsterski kardinal Nichols, ali ga se odrekao, navodno nakon brojnih žalbi. Međutim, ove su pritužbe podnijeli samo katolici, a budući da modernistički prelati nikada ne uzimaju u obzir katoličke žalbe, razlog povlačenja Dyer-Perryja morao je biti neki drugi.

Nadalje, činjenica da je Nichols dao tako važnu nominaciju, iako je Franjo prošle godine prihvatio njegovu ostavku, pokazuje da je Nicholsova "mirovina" bila prijevara kako bi udovoljio plašljivim medijima, nakon što je Nichols povezan s nekom podvalom za "zlostavljanje".

Biskupija Westminster za LifeSiteNews.com (22. lipnja) je izjavila da je Dyer-Perryja njegovo vlastito "molitveno razlučivanje" dovelo do toga da od kardinala zatraži dopuštenje za povlačenje. Dyer-Perry nastavit će kao župnik.

#newsJfieozlrel