Clicks333
hu.news

Ferenc pápa transzvesztitái: Menjetek és essetek bűnbe ismét

A római torvaianicai "úgy érzi magát, hogy ők egyben az egyház" - örül a Ferenc pápa párti FaroDiRoma.it (augusztus 21).

Ezeknek az embereknek nagy része dél-amerikai férfi, akiket a koronavírus "kliensek és remény nélkül" hagyott, ám a 49 éves Andrea Conocchia atya a helyi Szeplőtelen Szűz Mária plébániából segíti őket, mert a koronavírus miatt nem tudnak dolgozni - írja a cikk.

A cikk szerint a Szeplőtelen Szűz "a transzvesztita prostituáltak védője". A FaroDiRoma szerint a prostituáltak, akik "soha sem tudtak" belépni egy templomba se, meg vannak "bélyegezve" a hatodik parancsolat által.

Ferenc pápa alamizsnása, Krajewski bíboros pénzt küldött nekik, mert a Vatikán szerint a prostitúció hirdetése "jótékony cél".

"Köszönöm az Úrnak, aki elküldte Ferenc pápát, hogy megváltoztassa az egyházat (nem a bűnözők számára" - idézi a cikk az egyik transzvesztitát. Conocchia atya azt mondja, hogy a pápa "előítélet és ítélkezés nélkül dolgozik". A cikk megjegyzése: "Úgy tűnik, maga a pápa adja áldását".

Amikor Krisztus találkozott egy házasságtörővel, elmondta neki: "Elítéllek. Menj utadra, de innentől ne ess bűnbe ismét".

#newsIoauyqljkv