Clicks251
hu.news

Schönborn bíboros azt állítja, hogy a meleg barátja hazudik és "nonszenszet" beszél

Miután a Gloria.tv ismertté tette a botrányt, a bécsi Christoph Schönborn eltávolodott az osztrák meleg propaganda vezető Gery Keszlertől, aki azt állította, hogy Schönborn megáldotta a meleg együttlétüket. Keszler részletekben gazdag módon mesélt az eseményről.

Schönborn szóvivője, Michael Prüller bevallotta a LifeSiteNews.com oldalnak, hogy a botrányos találkozó valóban megtörtént, azonban azt állította, hogy az "áldás" az étkezés előtti ima része volt. "Nonszensz ebből erre következtetni" - mondta a szóvivő.

Prüller kifogása nem ad magyarázatot arra, Keszler szerint miért volt ez olyan "szuper" dolog, amitől "nagyon, nagyon boldog" volt. Keszler ráadásul még be is vallotta, hogy ezzel "ráerőlteti" Schönborn bíborosra azt, hogy beszéljen az esetről.

Keszler nem sértődött meg, pedig Schönborn barátja gyakorlatilag hazugnak nevezte. Ebből arra következtethetünk, hogy Schönborn és Keszler azt tervezik, hogy lassan megszoktatják az emberekkel azt, hogy a bíborosok homoszexuális áldásokat adnak.

Kép: Gery Keszler, Christoph Schönborn, © Figlhaus Wien Akademie für Dialog und Evangelisation, CC BY-SA, #newsOipwkyvkkc