Clicks261

"Ez itt a kérdés" - január 14.

charisma
3
A keresztényüldözésről
A Nigeriai jogvedok kerik a papat es az ametikai elnokot, hogy lepjenek fol a nigeriai keresztenyek elleni nepirtaa ellen. Azt irjak, hogy a HALLGATAS osszeeskuvese csele miatt aggodnak. En is ezert szolok. Mindent laposra probalnak sikalni. Nigeriaban a lakossag fele mohamedan. 40 % kereszteny 10% torzsi vallasu. Minden kulcspoziciot az allam vezeteseben mohamedanok toltenek be. A mohamedanok …More
A Nigeriai jogvedok kerik a papat es az ametikai elnokot, hogy lepjenek fol a nigeriai keresztenyek elleni nepirtaa ellen. Azt irjak, hogy a HALLGATAS osszeeskuvese csele miatt aggodnak. En is ezert szolok. Mindent laposra probalnak sikalni. Nigeriaban a lakossag fele mohamedan. 40 % kereszteny 10% torzsi vallasu. Minden kulcspoziciot az allam vezeteseben mohamedanok toltenek be. A mohamedanok aszimetrikus haborut folytatnak nehez fegyverzettel abszolut ellatva. Tucatjaval olik a papokat, lelkeszeket, iskolakat minden kereszteny intezmenyt. Nemzeti vesxhelyzetrol irnak, noha kereszteny veszhelyzet van. Kozel 100 millio kereszteny vedtelen az allami es magan terrorral szemben. Mondjuk ez a helyzet mindenutt a vilagon es oruljunk, hogy egy darabig meg neghuzhatjuk magunkat, de meddig, ha az intoleransat toleransnak hazufjuk.
charisma likes this.
charisma
Értem és egyetértek ezzel. Akkor sem szép dolog lehúzni az egyetlen kormányt a világon, ami tényleges segítséget nyújt üldözött keresztényeknek. Szerintem.
Nem akarok kotekedne, de elegem van az allando tamadasokbol katolikus egyhaz ellen. Rigton az elejen mondig le vagyunk tolva, tudjuk hol a helyunk. Soha nincs elmulasztva hogy belenk be kotnenek. Ha nem lett volna az aranizmus elleni vita es nem hataroztak volna meg Krisztus szemelyet, Luther nem lett volna kereszteny es ugy neznenk ki mint a mohamedanok. Telefon, golyostoll, internet nincs, …More
Nem akarok kotekedne, de elegem van az allando tamadasokbol katolikus egyhaz ellen. Rigton az elejen mondig le vagyunk tolva, tudjuk hol a helyunk. Soha nincs elmulasztva hogy belenk be kotnenek. Ha nem lett volna az aranizmus elleni vita es nem hataroztak volna meg Krisztus szemelyet, Luther nem lett volna kereszteny es ugy neznenk ki mint a mohamedanok. Telefon, golyostoll, internet nincs, igaz Greta Thunberg sem Saul Alinskyvel egyutt. Mikor hagyjak abba? Ez is az individualizmus, relativizmus es a harcos marxizmus aporodott klimajahoz tartozik. Utobbiban elunk, mozgunk es vagyunk es mindenki beget hozza, mikozben kiherelik a lelket. Ez olyan mint a keresztenyek uldozese es lemeszarlasa, akik tobbnyire katolikusok. Egyreszt a mohamedannak hallgatolagosan es rautalo magatartassal megengedi a Nyugat es a Kelet az ENSZel az EU Parlamenttel, szabadkomuves paholyokkal es a Vatikan titkarsagaval, sot kivanatosnak tartjak, hogy a nyugati civilizacio orszagaiban ugyanazt tegyek. Mar bocsanat ezt igazoljak az esemenyek. Senki masrol nincs szo csak a tobbsegben levo katolikusokrol. Mindekozben taplaljak az 500 eve tarto fokytonos szemrehanyasokkal. Hanyszor lehet hallani ugyanezeket felolunk? Soha. En meg nem hallottam, hogy vakaki ezzel kezdi a mondanivalojat katolikus oldalrol, hogy szidna a protestans oldalt. Ez Alinsky tanacsa. A kerekasztalbol az elso pillanatban iteloszeket csinalni.