Clicks140
hr.news

Gloria.tv-in financijski jaz i dvije važne nove značajke

Dragi prijatelji Gloria.tv,

Nije lako zatražiti vašu ljubaznu podršku, no ovo nije cijela svrha ovog pisma. Također vam želimo reći o našim nedavnim tehničkim inovacijama.

Gloria.tv vode neplaćeni volonteri. To je potpuno neovisan projekt vrlo niskog proračuna bez velikih sponzora. Stoga nam je još uvijek potrebna vaša pomoć u izvršavanju našeg poslanja - posebno u ovim tragičnim vremenima za Crkvu i društvo. Tijekom ljeta bili smo prisiljeni živjeti od svoje ušteđevine. Stoga vas molimo da podržite našu jesensku kampanju prikupljanja sredstava.

Samo jedan primjer nedavnih dodatnih troškova: Slika članka prikazuje jedan od dva nova rezervna poslužitelja od 3.000 eura koje smo morali kupiti ovog ljeta, zajedno s novim poslužiteljem za pohranu za još 3.000 eura.

Budućnost Gloria.tv dolazi uskoro

Katolici se oslanjaju na oligarhijske društvene mreže. To je pogreška jer ti mediji sada kritiziraju i nepristrane, na činjenicama utemeljene informacije, samo zato što im se ne sviđaju. Katolički novinari sve su više gurnuti u sjenu.

Ne treba nagađati što slijedi. Mi to znamo. Katolici trebaju alternative jer ne mogu vjerovati tim društvenim mrežama koje su naši neprijatelji.

Izgradnja katoličke društvene mreže puno je posla i skupo, ali nema drugog načina. Gloria.tv već godinama implementira i razvija značajke svojstvene društvenim mrežama.

Posljednjih mjeseci radili smo na video chatu uživo i sustavu streaminga uživo. Oboje su sada spremni za početak.

Kako koristiti video chat s korisnicima Gloria.tv

1) Kliknite "Chat" na lijevoj strani početne stranice Gloria.tv
2) Odaberite korisnika s kojim želite razgovarati.
3) Kliknite ikonu kamere na korisnikovom skočnom prozoru za chat.
4) "Dopustite" Gloriji.tv da koristi vašu kameru i mikrofon za poziv.
5) Pričekajte odgovor.

Gloria.tv tehnički napreduje. Do sada smo uspjeli pokriti svoje troškove. Ponekad se pitamo kako. Prikupljanje sredstava nije naša osnovna djelatnost, ali je još uvijek itekako potrebna. Molim pomoć!

U ovoj čudnoj 2020. godini, nakon mjeseci pandemijske histerije, u jesen i zimi moramo prikupiti više sredstava nego ikad prije.

Stoga vas molimo da nas podržite, čak i mali iznos nam puno pomaže. Hvala!


- donirajte kreditnom karticom ili PayPalom putem Kindfula: kliknite ovdje
- koristite prijenos na bankovni račun:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

#newsWusssubwnx