hu.news
108

Nyomás? A lemondott bíboros elfogadja a lemondást

Philip Dyer-Perry, az abortuszt és a homoszexualitást támogató atya a londoni Rózsafüzér királynője templomból nem vállalja el kinevezését az angliai Westminster egyházmegye Allen Hall …More
Philip Dyer-Perry, az abortuszt és a homoszexualitást támogató atya a londoni Rózsafüzér királynője templomból nem vállalja el kinevezését az angliai Westminster egyházmegye Allen Hall Szemináriumának lelkipásztori igazgatói pozíciójára.
Dyer-Perryt a hasonlóan gondolkodó westminsteri Nichols bíboros nevezte ki, de állítólag számos panasz után visszavonta a kinevezést. Ezek a panaszok csak katolikusoktól érkeztek, és mivel a modernista prelátusok soha nem veszik figyelembe a katolikusok panaszait, Dyer-Perry visszavonulásának más lehetett az oka.
Továbbá az, hogy Nichols ilyen fontos jelölést tett, pedig Ferenc pápa tavaly elfogadta a lemondását, azt mutatja, hogy Nichols "visszavonulása" csak egy elterelés és csel volt, hogy a rettegett média kedvében járjon, miután Nichols bíborost kapcsolatba hozták valamilyen felkapott "visszaélési" üggyel.
A westminsteri egyházmegye a LifeSiteNews.com lapnak (június 22-én) elmondta, hogy Dyer-Perry "imádságos megkülönböztetése" vezette őt arra, …More