Clicks382
hu.news
1

A víruspap bevezeti a Covid liturgiát

Az elmúlt két vasárnapon Sergio Valverde atya a hondurasi San José-i Cristo Rey templomból a hondurasi Banda Blanca zenei együttes 1991-es "Sopa de Caracol" című dalát adta elő.

Amikor először megjelent, a "Sopa de Caracol" nemzetközi hírnévre tett szert. Valverde a saját Coviddal kapcsolatos szövegével frissítette a dalt. Az új refrén így szól: "A maszk nélkül, neked Covid, nekem Covid". Pilo Tejeda, aki az eredeti verzió szövegét készítette, tudomást szerzett a frissítésről, és most szeretné felvenni Valverde verzióját.

Az egyház a történelemben soha nem harcolt még olyan erősen semmilyen bűn ellen, mint most a koronavírus ellen. Valverde ismert szociális aktivizmusáról, amelyet az egyházban imázs okokból "a szegények iránti szolgálatként" tüntetnek fel.

Dr. William Schaffner, a nashville-i Vanderbilt Egyetem megelőző orvostudomány és fertőző betegségek professzora már 2020 januárjában arra figyelmeztetett, hogy "a sebészeti maszkok nem fogják megakadályozni a betegségeket", mert "ezek a maszkok nem működnek a belélegzett betegségek megelőzésére".

#newsIrtayteqcj

Pflaum
Az kell neked!