hu.news
1339

Minden hazugság: Ferenc 215 nem létező holttest kapcsán "döbbent meg"

Az oligarcha média aktivistái 2021 nyarán hozták felszínre az "eltűnt", "meggyilkolt" és "titokban eltemetett" gyerekek ügyét egy kanadai katolikus iskolákban.

Az ügy az ország katolikus templomai elleni gyújtogatásokhoz vezetett. Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau jóváhagyta az álhíreket. Kanada minden kormányzati épületén leengedte a fekete zászlót. A gyermekek meggyilkolásának ügyével foglalkozó Amnesty International követelte, hogy a Kamloopsban "talált" "maradványok" felelősei ellen indítsanak büntetőeljárást. Ferenc fájdalmát fejezte ki "a 215 gyermek maradványainak sokkoló felfedezése" miatt Kamloopsban.

Hét hónappal később Jacques Rouillard történész felfejtette a hazugságok hálóját. A DorchesterReview.ca oldalon (január 11.) írt írásában hangsúlyozta, hogy "egyetlen holttestet" sem találtak a Kamloops-i Indián Iskolában, ahol a felhajtás kezdődött.

A hazugságkampány a földalatti radareredményekkel kezdődött, amelyeket "holttestként" értelmeztek, holott azok fák gyökerei, fémek és kövek voltak. A rendes temetőket "tömegsíroknak" bélyegezték.

Rouillard megállapította, hogy 51 gyermek halt meg a kamloops-i bentlakásos iskolában 1915 és 1964 között. Közülük 35 esetében még mindig léteznek dokumentumok, amelyek bizonyítják, hogy betegségben vagy balesetben hunytak el a kicsik.

A történész következtetése: "a kitalált történetek és az érzelmek felülmúlták az igazságra való törekvést." Nyilvánvaló, hogy a látszatot a gyáva II. vatikáni püspökök támogatták, akiknek megint csak eszükbe sem jutott kiállni az igazság mellett.

#newsWgqjukzzxt
Donna Bianca
Az Igazság mindig kiderül