Clicks133
hr.news

Histerija: Salezijanac dobio 32 godine (!) za DODIRIVANJE adolescenata

Vrhovni sud pravde Galicije u Španjolskoj osudio je Segunda CV, salezijanca, na 32 godine zatvora zbog sedam slučajeva dodirivanja genitalija sedmorice 15-godišnjaka, gotovo isključivo kroz odjeću i tijekom noći "dok su spavali ili bili pospani".

Osim toga, dobio je 36 godina uvjetne kazne i mora nadoknaditi šest "žrtava" sa 76.000 eura koje su prema sudu navodno "pretrpjele evidentnu psihičku štetu". Trpljenje homoseksualnog zlostavljanja mogući je razlog za razvoj homoseksualnog ponašanja.

Segundo je bio vjeroučitelj u salezijanskoj školi u Vigu. Tinejdžere je dirao tijekom hodočašća u Santiago de Compostelu i u udruzi mladih koju je vodio.

Iako je njegovo ponašanje za osudu, kazna je licemjerna u zemlji koja "dopušta" pobačaj sve do rođenja ubijajući 100.000 bespomoćne djece godišnje.

Za usporedbu: Čovjek je susjeda ubio škarama u Ciudad Realu u Španjolskoj, ubovši žrtvu tolikom snagom u lice, vrat i grudni koš da su oštrice bile savijene uslijed primijenjenog nasilja. 22. listopada osuđen je na 23 godine zatvora.

#newsVbcttqeumb