Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks574
hu.news
3

Ferenc pápa láthatóan "ideges", mert a média haragszik "rá"

Ferenc pápa arról panaszkodott, hogy a média azt állítja, "nem elég bátor" ahhoz, hogy a Querida Amazonia segítségével eltörölje a papi cölibátust (mintha a médiával egyetértéstől "bátor" lenne) vagy "nem hallgatott a Szentlélekre".

Frusztrációját az egyesült államokbeli püspökök Ad Limina látogatása során mutatta be: "Nem a Szentlélekre haragudnak; hanem itt lent rám" - mondta nekik, panaszkodva, hogy az oligarcha média jelentései "egy dologról szólnak", mégpedig arról, hogy "a pápa nem volt elég bátor ahhoz, hogy megváltoztassa az egyház szabályait".

Ferenc pápa reakcióját Pensacola-Tallahassee püspöke, William Wack írta le a CatholicNews.com lapnak. Észrevette Ferenc pápa látható "idegességét", amikor (végre) megértette, hogy "néhány ember számára" az amazonasi szinódus csak a cölibátus eltörléséről szólt és nem az amazonasi régióról.

#newsHyxhwvxauq

francesco69
Nem a médiának kell megfelelni egy pápának, hanem a Szentlélek Úristennek. Azért, hogy a világ vagy a média haragszik rá inkább boldognak kellene lennie mert jó úton halad. Nem lettek volna vértanú és hitvalló pápák, ha a világ elvárásait vették volna figyelembe. Nem is értem Ferenc ezt nem tudja, hogy ez a kötelessége a Pápának, vagy ő csak média sztár, celeb akar lenni. Nem kellett volna …More
Nem a médiának kell megfelelni egy pápának, hanem a Szentlélek Úristennek. Azért, hogy a világ vagy a média haragszik rá inkább boldognak kellene lennie mert jó úton halad. Nem lettek volna vértanú és hitvalló pápák, ha a világ elvárásait vették volna figyelembe. Nem is értem Ferenc ezt nem tudja, hogy ez a kötelessége a Pápának, vagy ő csak média sztár, celeb akar lenni. Nem kellett volna elfogadni a választást, ha csak ennyit jelent a Pápaság neki. Ő csak azért ideges, hogy nem tudta végbe vinni a cölibátus eltörlését, mert semmi mást nem akar, mint sztároltatni magát, média és világ szeretete érdekli, és nem az Egyház krisztusi iránya.
francesco69
Eltűnhetne már a színről, mert ennyit egy Pápa régen ártott az Egyháznak.
francesco69
De kit érdekel, hogy a média mit mond, egy pápának ez a fő gondja, nem is értem felháboritó, egy durcás gyerek nem viselkedik így mint ő. De ideges lettem én is:)))))))))))))