Clicks551
hu.news

"Győzd le azokat a hiedelmeket, amelyek visszatartanak" - mondta Ferenc pápa az asztalt csapkodva

A római egyházmegye képviselőihez intézett szombati beszédében Ferenc pápa de facto azt mondta, hogy a kétéves "szinódusi folyamat", amely egy 2023-as szinódushoz vezet, nem a "vélemények összegyűjtéséről", hanem azok erőltetéséről szól - Ferenc pápa zsargonjában: arról, hogy "meghallgassuk, mit akar a Lélek az egyház számára", és hogy "nyitottak legyünk a "meglepetések Istenére" (= Ferenc pápa).

Ferenc pápa a mantráihoz ragaszkodva ismét arra szólított fel, hogy "készüljünk fel a meglepetésekre és készüljünk fel a meglepetésekre". Ferenc pápa konformista "meglepetései" nagyon is kiszámíthatóak.

Hogy nyomatékot adjon beszédének többször is az asztalra csapott kiabálva, hogy "szükség lehet arra, hogy elmenjünk, irányt váltsunk, legyőzzük azokat a hiedelmeket, amelyek visszatartanak és megakadályoznak minket abban, hogy együtt mozogjunk és járjunk" - mintha ezt nem tették volna meg évtizedek óta a jól ismert eredményekkel.

A pápa továbbá elismerte, hogy 40 perces beszéde "nagyon hosszú" volt, de folytatta a végtelen blőd mondatokkal, mint "a kölcsönös meghallgatás dinamizmusa".

A perverziók elismert támogatója, Ferenc pápa elterelést használt, amikor a "perverziót" abban szúrta ki, amit "klerikalizmusnak" nevezett, amely a papokat és püspököket elszakítja a "néptől" - hasonlóan Ferenc pápához, aki nem hajlandó találkozni a bíborosokkal, és csak egy kiválasztott kör számára elérhető.

Merev megszállottsággal elkerülhetetlenül visszatért "merevségéhez", amelyet "Isten (= Ferenc) türelme elleni bűnnek" és "Isten (= Ferenc) szuverenitása elleninek" nevezett. Ferenc pápa merevségének és legalizmusának legújabb példája a Traditionis Custodes.

#newsTwxwiywmac