hu.news
3295

Burke: a német püspökök új felekezetet hoznak létre

Raymond Burke bíboros súlyos koronavírus-fertőzését kezelő orvosok "kiválóak voltak, de feladták".

Burke a CatholicAction.org-nak (május 11.) elmondta, hogy a hívek imáinak köszönhetően "a legkritikusabb pillanatban" tapasztalt fordulatot. Energiája még nem tért vissza teljesen, további egy évre van szüksége, míg a tüdeje ismét rendbe jön.

Burke számára a német zsinat megpróbálja az egyház tanítását egy istentelen világnézethez igazítani: "amit mondanak, az eretnekség". A homoszexuális cselekményekről szóló német tanítás szembemegy a Bibliával és a katolikus hittel - mondja.

A német püspökök arra bátorítják a híveket, hogy hagyják maguk után az igazságot. Burke azt üzente Ferencnek, hogy szólítsa fel őket, hogy "mondjanak le eretnekségükről", és szankcionálja őket, ha nem hajlandók, "hogy a hívek tudják, hogy ezek a püspökök nem a katolikus hitben, hanem valamilyen más tanításban részesítik őket".

Burke Németországban a Luther Márton éra megismétlődését látja, amely a katolikus hitet felváltó újabb felekezetet hoz létre. Arra figyelmeztet, hogy soha nem volt még nagyobb zűrzavar az Egyházban, mint most. Ezt a zűrzavart azok okozzák, akik arra hivatottak, hogy a hit tanítói és a nyáj pásztorai legyenek.

#newsHffxftrkwg

francesco69
Csak sajnos nem csak a német püspökökkel van a baj, a nagyobb baj az, hogy Róma engedte, hogy ennyire elfajuljon a dolog. A legnagyobb felelős Ferenc és "A Sankt-Gallen Maffia", akik összeesküdtek az Egyház tanítása ellen és pápai székbe juttatták azt, aki mindenben kiszolgálja ezt az érdeket.
Bazsó-Dombi Attila
Kyrie, eleison!
charisma
Isten óvja az ilyen tiszta főpapokat, mint Burke bíboros.