Clicks347
hu.news
11

A Novus Ordo gyümölcse: A bécsi székesegyház vaudeville lett

Május 28-án ötven fellépő jelent meg az ausztriai Bécsben, a bécsi dómban és a dóm előtt, egy "jótékonysági rendezvény" ürügyén.

A műsor Ausztria elmúlt 700 évének történelmét mutatta be. Szervezője Gery Keszler, az ország vezető homoszexuális propagandistája és Schönborn bécsi bíboros bizalmasa volt.

A dóm homlokzatát vetítővászonként használták. Az egyik rész Mária Terézia császárné (+1780) erőfeszítéseit mutatta be, amelyek a himlő elleni oltási technika bevezetésére irányultak, amely akkoriban a fertőzöttek 10-30% közötti arányban halt meg. Ez nyilvánvaló propagandamutatvány volt a Covid-oltás miatt (halálozási arány: 0,2%).

A rendezvényen bemutatott másik félelemkeltő történet a spanyolnátháról szólt. Schönborn bíboros előadása során a bécsi dóm második világháborúban elszenvedett súlyos károkról beszélt - ez egy nem szándékos allegória Schönborn egyházának 2021-es helyzetére. Idézte az akkori bécsi bíboros Innitzert (+1955), aki azt mondta: "Újjá fogjuk építeni.". A Schönborn-templomban azonban nyoma sincs semmilyen építkezésnek.

Csak a bemelegítéshez tartozott. A rendezvény fénypontja a "drag queen" Tom Neuwirth volt, aki a "Conchita Wurst" művésznevet használja. Ezúttal Wolfgang Amadeus Mozartnak öltözött, de az általa előadott nevetséges dalocska a zene, Mozart és Mozart hazájának megsértése volt.

Nem ez volt Neuwirth első fellépése a székesegyházban, amelynek vezetői azt remélik, hogy az ilyen műsorok révén nagyobb jelentőségre tesz szert, mivel a Novus Ordo liturgiát már alig veszik komolyan, még a hívei sem.

#newsZojcxozijcirénreichl shares this
1
Szép új világ!!
Beati pauperes spiritu
Undorító propaganda. Mozart egyébként szabadkőműves volt...