Pflaum
Az egyház kétezer éves történetében még soha nem fordult elő, hogy a szentségek általános leállítására került volna sor, még háborúk, járványok és üldözések idején sem Az egyház fokozhatta volna szentségi életét és az Istenbe és csodáiba vetett bizalmat: Ehelyett egy világi logika szerint cselekedett, amely nem ismeri a hitet, és a szentségek bezárását és a zarándokhelyek elnéptelenedését okozza.…More
Az egyház kétezer éves történetében még soha nem fordult elő, hogy a szentségek általános leállítására került volna sor, még háborúk, járványok és üldözések idején sem Az egyház fokozhatta volna szentségi életét és az Istenbe és csodáiba vetett bizalmat: Ehelyett egy világi logika szerint cselekedett, amely nem ismeri a hitet, és a szentségek bezárását és a zarándokhelyek elnéptelenedését okozza.Így az egész világ látta, hogy az egyház világi módon gondolkodik és cselekszik, mintha nem hinnének Isten hatékonyságában és jelenlétében saját intézkedéseink nem érték el a kívánt hatást, hanem hatalmas károkat okoztak.
pmt-a
Ez csak a fél igazság amit elmondott Budapesten. Ugyanis az abortált sejtvonalas vakcinák elvetéséről beszélt Frey atya, a hagyományosak, melyek nem tartalmaznak, azokat elfogadhatónak ítélte. Kiferdítette a cikk írója.
Miserere_nobis
Uram adj nekik a Te világosságodból, ha már a szövegértés nem megy...
Zarándok
Covid-fertőzésben meghalt püspökünk, seregnyi papunk meg igazából meg se haltak? Vagy csak a korukról hazudtak, és mind 80 fölött voltak? Kár a nagy igazságok között marhaságokat beszélni, mert hitelét veszti az egész.
francesco69
Sajnos, most ezen az oldalon is sok marhaság elhangzik, ami elég szomorú.
testvér
Hullanak a papok, Zarándok ! Mit tehetünk ?!