hu.news
1129

Hisztéria: A szalézi szerzetes 32 évet (!) kapott, amiért FOGDOSTA a tinédzsereket

A spanyolországi Galícia Legfelsőbb Bírósága 32 év börtönbüntetésre ítélte Segundo C.V. szalézi szerzetest, mert hét eset volt, ahol 15 éves gyermek nemi szervét fogdosta szinte kizárólag a ruhájukon keresztül és éjszaka, "miközben aludtak vagy álmosak voltak".

Emellett 36 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kapott, és 76.000 euróval kell kártalanítania a hat "áldozatot", akik a bíróság szerint állítólag "nyilvánvaló lelki károkat szenvedtek". A homoszexuális bántalmazások elszenvedése a homoszexuális viselkedés kialakulásának egyik lehetséges oka.

Segundo vallástanár volt a vigói szalézi iskolában. A tinédzsereket egy Santiago de Compostelába tartó zarándoklaton és egy általa vezetett ifjúsági egyesületben fogdosta.

Bár a viselkedése elítélendő, az ítélet képmutató egy olyan országban, amely "engedélyezi" az abortuszt egészen a születésig, évente 100.000 védtelen gyermek megölésével.

Összehasonlításképpen: Egy férfi a spanyolországi Ciudad Realban ollóval ölte meg szomszédját, olyan nagy erővel szúrta az áldozatot az arcán, a nyakán és a mellkasán, hogy a pengék a támadás miatt elhajlottak. Október 22-én 23 év börtönbüntetésre ítélték.

#newsVbcttqeumb

Zarándok
Miért lenne ez hisztéria? Sajnálnom kellene ezt az alakot, aki gondjaira bízott, védekezésre képtelen fiatalokat zaklatott sorozatosan? A kérdésre a szerkesztő is keresi még a választ, mert a cikkhez párosított karikatúra korántsem illik a szöveg relativizáló megközelítéséhez...