Clicks193
hr.news

Jedinstvo s oligarhima: Vatikan američkim biskupima zabio nož u leđa

Kao što se moglo očekivati, Vatikan koji je na usluzi oligarsima zabio je nož u leđa onim američkim katoličkim biskupima koji se zalažu za uskraćivanje svete pričesti predsjedniku Bidenu i drugim "katoličkim" političarima koji su zagovornici smrti.

Pobačaj je sveta krava oligarha i njihovih medija. Kardinal Luis Ladaria, prefekt Kongregacije za nauk vjere, napisao je pismo 7. svibnja, koje je objavio list američkih biskupa CatholicNews.com, a u kojem je pozvao biskupe da nastave "s oprezom" u svojoj kritici "katoličkih" političara koji podržavaju pobačaj, eutanaziju i druga moralna zla.

Tvrdio je da pojedini biskup ne može "uzurpirati" svoj autoritet u svojoj biskupiji za politiku koja bi zahtijevala "gotovo jednoglasje" - kao da se time odlučuje o Istini.

Prema Ladariji, "obmanjujuće je" predstavljati pobačaj i eutanaziju kao "jedinu" tešku stvar katoličkog morala koja "zahtijeva najvišu razinu odgovornosti katolika" - ali to još nitko nije učinio.

Upozorio je da bi nacionalna politika "bila korisna" samo "ukoliko bi to pomoglo biskupima da održe jedinstvo". Vatikan je zainteresiran za takvo "jedinstvo" samo kad ima posla s oligarhima i njihovim moćnim medijima kojih se Vatikan boji.

Zabrinutost Vatikana zbog "jedinstva" iznenada nestaje kada Franjo i drugi modernisti pokreću svoje česte polemike poput slučaja Amoris Laetita i napada na bivšeg američkog predsjednika Trumpa.

#newsNxgxmsuhxp