hr.news
248

Najneobičnije: Biskup nije impresioniran medijskom propagandom oligarha

Biskup Waterforda i Lismorea u Irskoj, Alphonsus Cullinan (61), u nedjelju je prošetao s monstrancom ulicama Waterforda. U Irskoj je zabranjeno svako javno bogoslužje. Svećenici su prisiljeni misno slavlje slaviti tajno.

Nakon što je Cullinan nosio križ na Veliki petak kroz Waterford, oligarsi su ga zlostavljali, prenosi CatholicArena.com.

IrishExaminer.com (5. travnja) igrao se cinkaroša i objavio naslov "Svećenik kritizira biskupa Waterforda zbog navodnog kršenja Covida." Otac Timothy Hazle igrao je ulogu Jude.

Koristeći sugestivna pitanja poput "Misli li Crkva još uvijek da ima privilegiju? Jesmo li iznad zakona?" IrishExaminer.com insinuirao je da Crkva treba biti diskriminirana i biti izložena pretjeranim zakonima.

9. travnja IrishExaminer.com izrazio je bijes zbog Cullinanovog tajnika koji je u emailu napisao truizam da Svjetska zdravstvena organizacija "promiče pobačaj, homoseksualnost i radikalni feminizam nastojeći smanjiti globalno stanovništvo".

Vrlo neobično za biskupa, čiji je kukavičluk poslovičan, Cullinana nije impresionirao bijes oligarha. 11. travnja ponovno je bio na ulici.

#newsIavsokwtxu