Clicks391
charisma
1

Az új megtérőkre leselkedő öt legfőbb veszély

Öt éve, amikor megkeresztelkedtem, bölcs katolikusok figyelmeztettek, hogy rögös út áll előttem; hogy húsvét éjszaka a megtérésemnek nem végpontja, hanem a kezdete – írja a népszerű blogszerző, Jennifer Fulwiler.

Boldog voltam, hogy az egyház tagja leszek, hogy végre megtaláltam az igazságot és minden öröm forrását. El sem tudtam képzelni, hogy valaha alábbhagyhat a hit iránti lelkesedésem – folytatja az ötgyermekes konvertita. – Aztán kiderült, hogy igazuk van. Voltak helyzetek, amik elvették a kedvemet a hit dolgaitól, sőt egyes pillanatokban annyira el voltam keseredve, hogy mélyen meg tudtam érteni azokat, akik elfordulnak az egyháztól.
Teljes cikk
Nagyon jol latja. Viszont a vilag=sotetseg eroi mindig hatalmasabbak maradnak az idok vegeig. Ezt tudomasul kell venni, le van irva, ez is hitunkhoz tartozik, ahogy a gyozelemunk is. Sajnos szinte mohamedan modra gondolkodnak teologusok es nehany megszallott tagja a hierarchianak, gondolvan a hazugsag a takyyia megengedett a cel erdekeben es ezzel emberi eleteket menthetnek, persze nem azoktol, …More
Nagyon jol latja. Viszont a vilag=sotetseg eroi mindig hatalmasabbak maradnak az idok vegeig. Ezt tudomasul kell venni, le van irva, ez is hitunkhoz tartozik, ahogy a gyozelemunk is. Sajnos szinte mohamedan modra gondolkodnak teologusok es nehany megszallott tagja a hierarchianak, gondolvan a hazugsag a takyyia megengedett a cel erdekeben es ezzel emberi eleteket menthetnek, persze nem azoktol, akik tenyleg es bevalottan ezt akarjak velunk tenni. Egyelore itthon ha nem is 100 % de a hierarchia tobbsege rendben van.