Clicks231
hu.news
1

Müller kiállt Trump mellett

Gerhard Müller bíboros elmondta az EWTN.com (szeptember 10) oldalnak, hogy inkább szavazzunk egy jó protestánsra az amerikai elnökségen, mint egy rossz katolikusra.

A "jó protestáns" Trumpnak öt gyereke van három nőtől, és azzal hirdeti magát, hogy az Egyesült Államok történelmében ő a legmelegpártibb elnök.

Azonban ahogy Müller beszélt az abortuszról, Trump a legnagyobb pro-life elnök (ami nem jelent sokat).

Müller elmondta, hogy nem azért támogat egy politikust, mert "katolikus", hanem azért, mert tudja, mi a helyes.

Talán a hiányos angoltudása miatt, de Müller az "élet tiszteletét" az első, és nem az ötödik parancsolathoz tette.

#newsSgddisbvnp

katolikuselet
Müller nyilatkozata bátor és helyes volt!

Helyreigazítás: nem azt mondta, hogy az első, hanem "az egyik legfontosabb parancs" az élet tisztelete.

Amíg Ferenc pápa, baloldali szabadkőműves módjára szívből gyűlöl minden jobb oldali, rendpárti attitűdöt, így Trumpot is, addig Müller nem félve a bírálatoktól, a frontvonalban harcol. Azok a püspökök akik Trumpot támadják általában csatlakoznak a …More
Müller nyilatkozata bátor és helyes volt!

Helyreigazítás: nem azt mondta, hogy az első, hanem "az egyik legfontosabb parancs" az élet tisztelete.

Amíg Ferenc pápa, baloldali szabadkőműves módjára szívből gyűlöl minden jobb oldali, rendpárti attitűdöt, így Trumpot is, addig Müller nem félve a bírálatoktól, a frontvonalban harcol. Azok a püspökök akik Trumpot támadják általában csatlakoznak a BLM-hez, tehát rasszisták, sőt még a szivárványos zászlóért is rajonganak.

Trump valóban nem egy szent ember, de vegyük észre, hogy mégis csak a legnagyobb ellenséggel harcol és igencsak kevés szövetségesre talál ebben. Sajnos mindenki fogott ember az élvonalbeli vezetők közül, már ezek az apró gesztusok is nagyon sokat jelentenek ebben a "polgárháborús" helyzetben.