Clicks584
hu.news
2

XVI. Benedek: Remélem, nemsokára a túlvilágra érkezem

XVI. Benedek október 2-án részvételét fejezte ki a 94 éves Gerhard Winkler osztrák ciszterci atya (91, +szeptember 22.) halála miatt, aki kollégája volt Regensburgban.

"Most megérkezett a túlvilágra, ahol bizonyára már sok barát várja őt. Remélem, hogy hamarosan csatlakozhatok hozzájuk" - írta, látszólag életuntan. Bevallotta, hogy Winkler volt kollégái és barátai közül az, aki "a legközelebb állt hozzám", és "vidámsága és mély hite mindig vonzott".

Winkler atya nagyon katolikus és magasan képzett egyháztörténész volt, gyakorlati kérdésekben néha ügyetlenkedett, de tanítványai szerették.

Kép: Benedictus XVI, Gerhard Winkler, #newsUimymgvspf

lowoa
@francesco69 akkor lesz a Nagy FIGYELMEZTETÉS, amiről nem nagyon szeretnek még itt sem hallani, mert nagyon sokan meg fognak hallni, akik eladták a lelküket az ANTIKRISZTUS megtévesztésének, a halálvakcinának, ami tulajdonképpen a FENEVAD BÉLYEGE, amit meg annyira szeretnek tagadni, akkor elmondom számodra is, TÖZSÖK ennyi marad, ezt nekem megmutatták a idei év tavaszán, hogy mégis miért azért …More
@francesco69 akkor lesz a Nagy FIGYELMEZTETÉS, amiről nem nagyon szeretnek még itt sem hallani, mert nagyon sokan meg fognak hallni, akik eladták a lelküket az ANTIKRISZTUS megtévesztésének, a halálvakcinának, ami tulajdonképpen a FENEVAD BÉLYEGE, amit meg annyira szeretnek tagadni, akkor elmondom számodra is, TÖZSÖK ennyi marad, ezt nekem megmutatták a idei év tavaszán, hogy mégis miért azért mert akkortájt bizonyára arra volt szüksége mindazoknak akiknek átadtam az információt.
francesco69
Nem csodálkozom, hogy ebből a világból elvágyik az örök hazába, nem csupán a kora, hanem az egyház állapota miatt is.