Clicks204
lowoa
1885. Egy orvos bírálta Bill Gates GAVI-n keresztüli teljes svájci mentességét. A témákkal kapcsolatos videóink az Alcyon Plejádok csatornáján az alábbi oldalon tekinthetők meg: bitchute.com/channel…More
1885. Egy orvos bírálta Bill Gates GAVI-n keresztüli teljes svájci mentességét.

A témákkal kapcsolatos videóink az Alcyon Plejádok csatornáján az alábbi oldalon tekinthetők meg:
bitchute.com/channel/CWYNIVyEUHO1/
SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.
Dr. Astrid Stückelberger norvég tudós leleplezte Bill Gates és a GAVI gyanús tevékenységeit, valamint a WHO csalárd működését.
A doktornő elmondta, hogy a tagállamok felhatalmazták a WHO-t valamennyi hivatalos rendelkezés és szabály, valamint bejelentés megtételére, de a szervezet végrehajtó tanácsának tagjaként Bill Gates – mintha egymaga is a szervezet egyik hivatalos tagállama lenne – olyan döntéseket hoz, amelyek saját szája íze szerint befolyásolják az egész világot.
Ezenkívül kiderült, hogy a járvány kezdetekor számos nemzetközi egészségügyi szabályt megsértettek…
Itt az ideje, hogy felismerjük a koronavírus-oltások mögötti korrupciót és félrevezetést, valamint a hamis járványt. A mostani korrupció központja Svájc, mert otthont ad egy olyan nemzetközi nem kormányzati szervezetnek (GAVI), amely nem fizet adót, és amely teljes mentességet élvezve azt csinál, amit csak akar.