hu.news
2488
francesco69
Márky-Zay megmondta, hogy kevesebb áramot, gázt kell fogyasztani, mert így lehet hatékonyan rezsit csökkenteni, spanyolok tanulhatnak tőle. Nyilván nem ez a megoldás, és sajnálatos, hogy egy kolostor ide jutott, minősíti a spanyol egyház fényes jelenét.
francesco69
Spanyol egyháznak nem a "zöld" politikával kellene az idejét tölteni, hanem Krisztus királyságának az építésével, mert az igazán értékes, és csak Vele lehet ezt a világot fenntartani, mert Nélküle nincs jobb minőségű élet. A zöld politika igazából koromfekete, semmi köze a a klíma válsághoz meg a szlogenjeikhez, hatalomszerzés, pénz és kapzsiság, embertelenség, magzatgyilkosság van benne. A náci …More
Spanyol egyháznak nem a "zöld" politikával kellene az idejét tölteni, hanem Krisztus királyságának az építésével, mert az igazán értékes, és csak Vele lehet ezt a világot fenntartani, mert Nélküle nincs jobb minőségű élet. A zöld politika igazából koromfekete, semmi köze a a klíma válsághoz meg a szlogenjeikhez, hatalomszerzés, pénz és kapzsiság, embertelenség, magzatgyilkosság van benne. A náci barna, a komcsi vörös, a liberális zöld, az LMBTQ szivárványa a pokol ördögének a szimbóluma, egy tőről fakad. Ezek semmiben sem különböznek egymástól, mint a gazdájuk gyilkos kezdet óta.