Gloria.tv Needs Your Help - An Urgent Appeal
sl.news
57

Univerzitetni mikrobiolog: Cepiva NE POMAGAJO proti okužbam, ki se prenašajo preko zraka, kot je okužba s Covidom

Iluzija je verjeti, da so cepiva Covid učinkovita in ščitijo, je tajsko-nemški mikrobiolog Sucharit Bhakdi pojasnil na TheNewAmerican.com (15. aprila, video spodaj).

Bhakdi je nekdanji profesor na univerzi Mainz, kjer je vodil Inštitut za medicinsko mikrobiologijo (1991–2012).

Zagovornik cepljenj in soavtor Korona: Lažni alarm? (Corona: False Alarm?) pojasnjuje, da lahko cepiva - kot je proti pnevmokokom - preprečijo širjenje virusa po krvi, vendar koronavirus doseže pljučne celice po zraku.

Ne širi se skozi kri, zato cepivo, ki proizvaja protitelesa, ki plavajo v krvnem obtoku, teh ne more odstraniti.
Štirideset let je učil univerzitetne študente, da se je "tako rekoč nemogoče" zaščititi pred okužbami, ko se prenašajo preko zraka.

Bhakdi pojasnjuje, da zdravi ljudje, mlajši od 70 let, verjetno ne bodo umrli zaradi Covida-19.
Profesor medicine iz Stanforda, John Ioannidis, najbolj znan po svojem prispevku, "Zakaj so ugotovitve večine objavljenih raziskav lažne," je pokazal, da je stopnja plodnosti okužb pri osebah, mlajših od 70 let, približno 0,05%, kar pomeni, da bo od 10.000 okuženih ljudi umrlo bo največ pet.

Da bi bilo cepivo učinkovito, mora to število zmanjšati na manj kot pet, vendar ni kliničnega testa, ki bi te rezultate lahko potrdilo.
Bhakdi dodaja, da cepiva niso namenjena zaščiti pred kašljem ali prehladom, temveč zaščiti pred hudo boleznijo ali smrtjo.

"Ne želim si potencialno smrtnega cepiva, ki bi me lahko zaščitilo pred prehladom. Si vi?" - sprašuje Bhakdi.

#newsJasfmddtkd

39:13