Clicks48
ro.news

Viganò: Este Covid începutul iadului pe pământ?

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò numește vaccinarea Covid-19 „un ser genetic experimental” cu posibile efecte secundare necunoscute pe termen lung.

El a declarat pentru CatholicFamilyNews.com (22 martie) că Covid este un sindrom gripal tratabil, care a provocat un număr de decese similare cu cele din anii anteriori cu gripa.

Viganò critică faptul că aceiași oameni care obișnuiau să prezinte știința ca antidot necesar pentru „superstiția religioasă” s-au transformat în „noi preoți ai pandemiei” care neagă cele mai elementare principii ale medicinei moderne.

O elită care este supusă ideologiei globaliste încearcă să impună „tirania Noii Ordini Mondiale”, crede Viganò, și compară situația, inclusiv măști obligatorii, teste nesigure și vaccinuri ineficiente cu Germania în anii 1930, când evreii au fost obligați să poarte Steaua lui David.

Cu toate acestea, el are încredere în Hristos, Domnul Istoriei, și explică faptul că slujitorii lui Satana, „eternul învins”, cred că victoria răului este acum sigură, în timp ce în realitate este doar de moment.

Pe viitor, Viganò vede două scenarii: fie așa-numita pandemie se va „prăbuși ca o casă de cărți” atunci când Domnul o va hotărî, fie va fi stabilită o tiranie odioasă și atunci „nebunia Covid vă fi doar începutul iadului pe pământ."

#newsYzndxnrxyg