Clicks478
hu.news
14

Radio Maria: A Covid-19 egy összeesküvés, ami "Sátán világát" hozza létre

A Covid-19 az "elit összeesküvése, hogy 2021-ig meghódítsa a világot" - mondta Livio Fanzaga atya a Radio Maria Italy adásában.

Franzaga vezeti a Radio Maria rádiót, amelynek külön rádiói vannak a világ 55 országában. Úgy véli, hogy a Covid-19 egy tiltott biológiai fegyverből származik, amelyet Kína tesztelt.

Számára "ez a járvány" az ördög olyan projektje, amely "bűnöző elmék" révén cselekszik, akiknek pontosan megvan a céljuk: "egészségügyi vagy tömegtájékoztatási államcsíny".

Ez a projekt egy "egészségügyi és kibernetikai diktatúrát" akar létrehozni, és létrehoz egy "új világot Isten nélkül", amely "a Sátán világa, ahol mindannyian zombik lennénk" - mondja Fanzaga. Joe Biden megválasztása számára a "hab a tortán".

#newsKjptwipcnb

lowoa shares this
1
1821. Népirtás-Holokauszt
francesco69
Igaz!!!!
lowoa
Legalább fogalma van az egyik Rockefeller Tervről, amelyben le van írva, hogyan szabadulnak meg a felébredtektől, hogyan kényszerítik az embereket hogy ne legyen magántulajdonuk, hogyan készül a világméretű oltássorozat, először a COVID19 , majd utána a COVID21, arra leszek kiváncsi, hogy mikor dugják el ezt az atyát a leglehetetlenebb helyek egyikére
testvér
Élet-halál kérdésekről van szó koronaigazsaga.info/…kcinak-okozta-ade-szindromara/ Egyelőre szeretnénk "bioemberek" maradni. A géntechnológia a mezőgazdaságban sem "vált be" - az alaptörvény tiltja ... valamint azt is rögzíti, h tilos az emberkísérlet ! bitchute.com/video/XZNFsQSRGfMF/ Valahol Szlávik János mondja: "majd ha milliókat oltottunk be, AKKOR FOGJUK TUDNI MENNYIRE VOLT JÓ" - …More
Élet-halál kérdésekről van szó koronaigazsaga.info/…kcinak-okozta-ade-szindromara/ Egyelőre szeretnénk "bioemberek" maradni. A géntechnológia a mezőgazdaságban sem "vált be" - az alaptörvény tiltja ... valamint azt is rögzíti, h tilos az emberkísérlet ! bitchute.com/video/XZNFsQSRGfMF/ Valahol Szlávik János mondja: "majd ha milliókat oltottunk be, AKKOR FOGJUK TUDNI MENNYIRE VOLT JÓ" - keresem a videót, az mindössze egy perc csak a lényeg.
charisma
Kemény beszéd.