en.news
92.6K
Vincent Capuano
Bring in a SSPX bishop to send a message
123jussi
That tower of strength in San Francisco!
Facts Not Lies
Thanks for the article!

I can tell you that no street I can nor have found in San Francisco (since the 1950's0) is paved with those cobbles. This picture appears to be somewhere in southern Europe.
Hugh N. Cry
Fran & Nan forbid it.
Jan Joseph
De vervolging van de Tridentijnse Rooms Katholieken door paus Franciscus blijft maar doorgaan, de gelovigen die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden hebben niets meer te zoeken in het Vaticaan en de Rooms Katholieke kerk van paus Franciscus. Gelukkig blijft er na de synode van 2023 en het daarop volgende Derde Vaticaanse geen Rooms Katholieke gelovigen die het geloof van …More
De vervolging van de Tridentijnse Rooms Katholieken door paus Franciscus blijft maar doorgaan, de gelovigen die het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof belijden hebben niets meer te zoeken in het Vaticaan en de Rooms Katholieke kerk van paus Franciscus. Gelukkig blijft er na de synode van 2023 en het daarop volgende Derde Vaticaanse geen Rooms Katholieke gelovigen die het geloof van het Tweede Vaticaanse Concilie belijden, meer over. Gelovigen willen geen staatsgodsdienst.
philosopher
@De Profundis That's rich! Lol.
De Profundis
Poster
Jeffrey Ade
Outrageously funny and true!