Clicks51
sl.news

Schneider ima dokaz: Niti ena sama okužba zaradi sprejema svetega obhajila

Gre za izmerno škofovsko zlorabo pooblastil, vsiljevati prejemanje obhajila pod pretvezo Covida-19, je škof Schneider povedal Mia Barhouche v francoskem intervjuju med nedavnim obiskom v Libanonu (video spodaj).

Schneider poudarja, da prijemanje ni "varnejše" kot klasično prejemanje svetega obhajila in nasprotno, ne ščiti nič bolje pred omenjeno virusno okužbo. V Kazahstanu so škofje dovolili le klasično prejemanje svetega obhajila: "Doslej ni bil nihče okužen. Niti en primer okužbe." Schneider to imenuje "empirična demonstracija" in "nesporno dejstvo".

Prisiliti vernike, da obhajilo zgrabijo z roko, je duhovna tragedija, nevarna, minimalistična in "zelo blizu desakralizacije", pojasnjuje Schneider, "tako ne moremo ravnati z našim Bogom." Poudarja, da prijemanje obhajila povzroči, da delci hostije padejo na tla, ti delci pa so potem poteptani [kar JE desakralizacija].

Poleg tega Schneider opaža, da so vsa cepiva proti Covid-19 (20:00) okužena s celičnimi linijami splavljenih otrok, kar bo osnova za grozno fetalno industrijo. Zato "tega cepiva ni mogoče prejeti". Schneider je prav tako opazil, da cepiva niso dovolj preizkušena in da so lahko nevarna za zdravje.

Frančiškove Traditionis custodes (38:00) so po besedah Schneiderja "tragične", "rana", "nepravične" in tako drastična, da bo TC končno zatrl rimsko mašo. Opaža, da so samo v prvih nekaj dneh nekateri škofje v svojih škofijah popolnoma prepovedali rimsko mašo. Schneider pa pričakuje, da se bo maša nadaljevala v katakombah in praznovala zmago, ker je to božje delo.

#newsVboppdnclr