Clicks313
hu.news
4

Scalfari: Ferenc pápa célja egy világvallás

Ferenc pápa gyakran mondta az olasz ateistának a 96 éves Eugenio Scalfari olasz ateistának, hogy meg akarja szüntetni a katolikusok és a protestánsok közötti "konfliktusokat", és a köztük lévő különbségeket "elviselhetővé" szeretné tenni.

Scalfari azt írja (IlSussidiario.net, november 20), hogy valójában Ferenc pápa messze meghaladta ezt a "kihívást", és foglalkozott a nem keresztény vallásokkal is, mert Isten Ferenc pápa szerint "nem egyszerűen keresztény".

Ferenc pápa meggyőződése, hogy "csak egy Isten van", aki "mindenhol ugyanaz", Scalfari számára "forradalmi". Scalfari szerint Ferenc pápa célja annak egyértelművé tétele, hogy "egyetlen Isten és egy vallás létezik".

#newsFcubehoiqk

Atosz80
youtube.com/watch?v=18B974FWR6M Az Egység Csodája Elkezdődött.
lowoa
az Új Világrend napirendjének célja a nemzetek alávetése és a keresztény katolikus vallás eltüntetése a föld színéről, mert ennek a rendszernek a Jézus neve akadálya terveiknek.
Tündérkert
Miért, nem egyetlen Isten létezik? A protestánsok és katolikusok egymáshoz"közelítése" nem annak a Jézusi óhajnak a megvalósítása lenne, hogy "mindnyájan egyek legyenek?"
Miserere_nobis
Ezt nevezik hamis ökuménének, amit Jézus nem akart, nem akar és nem is fog soha akarni. A protestánsok úgy közeledhetnek a katolikus egyházhoz, ha megtérnek és hiszik az összes dogmát, amit a katolikus egyház tanít.