Clicks213
hr.news

Princeza Gloria: Feminizam proizvodi kastrirane, frustrirane i beskorisne muškarce

Njemačka princeza i milijarderka Gloria von Thurn und Taxis (60) upozorava na anti-bebi pilulu: "Zašto bi ženama trebalo biti u interesu da progutaju lijek koji u njihovom tijelu simulira trajnu trudnoću kako bi se mogle seksati u bilo koje vrijeme?"

Od žena se očekuje uzimanje kancerogenih lijekova kako muškarci ne bi morali čekati, iako bi čekanje povećalo erotiku, primijetila je Gloria na Zeit.de (9. srpnja). Ona zna zašto ne postoji pilula koja bi učinila muškarce neplodnima: "Jer se takav lijek nikada ne bi prodao!"

Gloria napominje da nije u interesu žena da preuzmu tradicionalne muške poslove: "Muškarci nam to sugeriraju već desetljećima, kako bi dugoročno mogli na nas sve prebaciti". I: "Ako vas se dovoljno dugo u nešto uvjerava, na kraju u to i vjerujete. Prednost za nas? Nula!"

"Zašto vojnikinja mora puzati po zemlji i nositi tešku opremu i eventualno pucati? Je li to u našem interesu?"

Za nju je "puno pametnije prepustiti aktivnosti isključivo muškarcima, jer ćemo u suprotnom na kraju morati činiti sve dok muškarci sjede u kutu kastrirani, frustrirani problemima s identitetom i čak im je nemoguće razmnožavati se".

Slika: LifeSiteNews.com, #newsZhqapdjyzs