Clicks265

CDU/CSU kényszeríteni akarja Magyarországot az LMBTQ programra

Tegnap az Európai Parlament úgy döntött, hogy Magyarországot a pedofil bűnözők ellen hozott törvény és a gyermekek védelme érdekében bizonyos törvények megváltoztatása miatt szankcionálja.

A magyar törvény megtiltja -többek között- a kiskorúaknak a nem megváltoztatásáról szóló propagandát. Ez az EU értékeivel szembeni kihágás, szól a hitvallás.

Prof. Dr. Jörg Meuthen, az AfD európai parlamenti delegációjának vezetője és szóvivője így nyilatkozott erről:

"Ha egy reklám, mely magában hordozza a lehetőséget, hogy kiskorúakat nemi szerveik visszafordíthatatlan megcsonkítására ösztönözzön és ezzel tartósan terméketlenné tegyen, európai uniós érték legyen, akkor nyugodt lelkiismerettel lehet az ilyen értékeket elutasítani.

Ijjesztő, hogy a magát még mindig kereszténynek nevező CDU és CSU ezt másképp látják és Magyarországot szankcionálni akarják. Nyilvánvaló, hogy a kereszténydemokrata pártok egyetértenek ezzel a szélsőbaloldali programmal.

Mindenesetre a felbontásra szavaztak és azt követelték, hogy az EU jógazda módjára csak akkor fizzessen Magyarországnak, ha az teljesen elkötelezi magát LGBTIQ programnak.

Lehetetlenség, hogy német kormánypártok ebben résztvesznek és az EU pénzeket arra használják, hogy Magyarország belügyeibe beavatkozzanak. Ezt be kell fejezni!

A tagállamok nemzeti szuverenitását nem szabad tovább korlátozni, hanem azokat meg kell erősíteni."

cikk: afdkompakt.de/…7/09/cdu-csu-wollen-ungarn-lgbt-agenda-aufzwingen/